Til toppen

Skandinavisk Gavesett Skog Håndkrem og Lys

Produktnummer: 112982
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Gavesett med håndkrem og duftlys, Skog, fra Skandinavisk

Gavesett håndkrem og duftlys fra Skandinavisk. Gavepakken inneholder en håndkrem (75ml) med duft av bjørkebark som er spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene, samt et duftlys som lukter av gran- og furunåler, skoglilje, moskus og skinn.

Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, FSC-sertifisert plantevoks og mineralvoks og veken er av 100 % bomull. Brennetid er på ca. 16 timer, og de nydelige glassene kan vaskes og brukes igjen med telys. 

NY

Eksklusivt for Ting! Skandinavisk Duftlys Gavesett Mini Norden

Gavesett med tre små duftlys, Norden, fra Skandinavisk
112981
NY

Skandinavisk Gavesett Hav Håndkrem og Lys

Gavesett med håndkrem og duftlys, Skog, fra Skandinavisk
112983

Skandinavisk håndkrem fjord

Håndkrem, Fjord, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndkrem, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av skog, modne frukthager, ville bær og bringebærblomster. En refleksjon av de norske fjorder.
100485

skandinavisk håndkrem ro

Håndkrem, Ro, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndkrem, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Rene duftnoter av bomullsgress, skog og rav. En refleksjon av ro, fred og velbehag.
100487