Til toppen

SKANDINAVISK -

NEW GENERATION

image

 

Vi i Ting synes det er ekstra stas med leverandører som gjør det lille ekstra, og Skandinavisk sin New Generation-satsing er nettopp det - noe ekstra!

New Generation er, kort fortalt, en full forbedring av alle prosessene involvert i produksjonen av produktene: duftene, ingrediensene, emballasjen, sourcingen og designet. Hvorfor? Fordi de ønsket å gjøre det enda bedre og etterlate et lettere miljøavtrykk!

Med New Generation er Skandinavisk ansvarlig, mer lokal, mer naturlig og mer økologisk. De har pålagt seg regler for parfymebruk som er strengere EUs regler. I tillegg er alle hånd- og kroppspleieprodukter produsert i Danmark og tydelig merket med nøyaktig mengde naturlige, organiske og sertifiserte økologiske ingredienser i produktene - slik at du vet nøyaktig hva du tilfører huden!

I duftlysene brukes svensk rapsblomsolje, en olje som både er bærekraftig og som ikke er genmodifisert. Tross denne endringen brenner lysene like stabilt og sakte som tidligere, men etterlater et lettere miljøavtrykk. Merk at duftlysene er også noe større enn tidligere, og mer holdbare i forhold til varmen. Glasset er produsert og designet i EU, og inneholder mer enn 30% gjennbruksmaterialer. Glassen er malt i vannfarger og kan vaskes i maskin, sånn at de kan brukes på en kreativ måte når lyset er brent opp! 

De fleste duftene du finner i New Generation er dufter mange kjenner fra før. Likevel kan det være lurt  å være obs på at det kan være små hint av forskjeller. I tillegg er det komt en ny duft i gjengen, nemlig Rosenhave. Rosenhave har duftnoter av albarose, hylleblomst, solbær og pelargonia, og finnes i  stort og lite duftlys, duftpinner og håndkrem.

Se alt fra Skandinavisk New Generation og finn din nye favorittduft!