Skaugum

Skaugum produserer bestikk i høy kvalitet. Skaugum er stolte over at Kongehuset for 60 år siden ga dem retten til å bære navnet Skaugum som varemerke. Skaugum bestikket har blitt produsert på Geilo siden 1946. Bestikket gjennomgår en lang rekke prosesser for å bli et kvalitets – og designmessig godt produkt. Hvite og sorte hardplastskaft støpes i plaststøpemaskin, mens kebony – og teakskaftene freses ut, oljer og poleres for hånd. Stålet er rustfritt og med 18/8-kvalitet. I tillegg til å ha et tidløst og vakkert design, er bestikket svært godt å holde i. Skaugums bordkniver er smidde, noe som gir en skarphet og kvalitet som ingen andre produksjonsmetoder klarer.

Produktene fra Skaugum er tilgjengelige i vår fysiske Røst-butikk i Bergen.

 

 

Sorter etter:
Kun i nettbutikken

Skaugum dessertskje Kebony

Dessertskje, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57474
Kun i nettbutikken

Skaugum gavesett 18 Hvitt

Gavesett 18 deler, hvitt, fra Skaugum.Spiseskje x 6, spisekniv x 6, spisegaffel x 6. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
54968
Kun i nettbutikken

Skaugum gavesett 18 Kebony

Gavesett 18 deler, kebony, fra Skaugum. Spiseskje x 6, spisekniv x 6, spisegaffel x 6. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57470
Kun i nettbutikken

Skaugum gavesett 18 sort

Gavesett 18 deler, sort, fra Skaugum.Spiseskje x 6, spisekniv x 6, spisegaffel x 6. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
54970
Kun i nettbutikken

Skaugum kakespade hvit

Kakespade, hvit, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80490
Kun i nettbutikken

Skaugum kakespade sort

Kakespade, sort, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80479
Kun i nettbutikken

Skaugum salatbestikk kebony

Salatbestikk, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57772
Kun i nettbutikken

Skaugum spisegaffel Kebony

Spisegaffel, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57472
Kun i nettbutikken

Skaugum spisekniv kebony

Spisekniv, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57471
Kun i nettbutikken

Skaugum spiseskje Kebony

Spiseskje, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57473
Kun i nettbutikken

skaugum dessertskje hvit

Dessertskje, hvit, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80487
Kun i nettbutikken

skaugum dessertskje sort

Dessertskje, sort, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80476