Kun i nettbutikken

skaugum serveringsbestikk kebony

Varenummer: 57773
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Serveringsbestikk, kebony, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Bør vaskes for hånd.

Serveringsbestikk, kebony, fra Skaugum.

Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Bør vaskes for hånd.

Product nr. 57773
Length 24,4 cm
volume 2 deler
Material Rustfritt stål/kebony
Kun i nettbutikken

skaugum serveringsbestikk hvit

Serveringsbestikk, hvit, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin..
80493
Kun i nettbutikken

skaugum serveringsbestikk sort

Serveringsbestikk, sort, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin..
80482
Kun i nettbutikken

Skaugum gavesett 18 Kebony

Gavesett 18 deler, kebony, fra Skaugum. Spiseskje x 6, spisekniv x 6, spisegaffel x 6. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57470
Kun i nettbutikken

skaugum ostehøvel kebony

Ostehøvel, kebony, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
54975
Kun i nettbutikken

Skaugum salatbestikk kebony

Salatbestikk, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57772