Skjærebrett

Sorter etter:

Hay skjærebrett Chopping Board gul

Skjærebrett, Chopping board, i lysegul og str. medium fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.
99506

Hay skjærebrett Chopping board burgunder

Skjærebrett, Chopping board bordeaux, i burgunder og str. medium, fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som er fin å ha liggende fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.
99505

Hay skjørebrett Chopping Board rund grå

Skjærebrett, Chopping board i rundt, grått og str. stor, fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.
99511

House Doctor skjærebrett rundt 36cm

Rundt skjærebrett fra House Doctor i akasietre. Med håndtak og hull for oppheng. Lekkert design med et naturlig utseende av akasietre, et svært slitesterkt materiale. Kan smøres med matolje for vedlikehold. Farge og mønster vil variere. 
1057025

Nicolas Vahe gavesett skjærebrett og pizzahjul

Det perfekte gavesettet! Skjærebrett og pizzahjul fra Nicolas Vahe. Gi det i gave til brudeparet, til studenten, venninnen, kompisen eller til kjæresten.
85688

Nicolas Vahe skjærebrett akasietre

Skjærebrett med håndtak, i akasietre, fra House Doctor. Stort og godt skjærebrett, perfekt til brød, servering av oster eller andre småretter. Fin detalj med logoen merket på håndtaket og skinnrem festet på.
85689
Kun i nettbutikken

Raumgestalt skjærebrett eik stort

Skjærebrett i ubehandlet eik, stort, fra Raumgestalt. Praktisk og dekorativt, fint til både tilberedning og servering.
70561
Kun i nettbutikken

Raumgestalt skjærebrett røkt eik stort

Skjærebrett i røkt eik, stort, fra Raumgestalt. Praktisk og dekorativt, fint til både tilberedning og servering.
70563
Tilbud

ferm living asymmetric skjærebrett M

Skjærebrett M, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
93323
Tilbud

ferm living asymmetric skjærebrett M oljet

Skjærebrett M, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid, oljet eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
98590
Tilbud

ferm living asymmetric skjærebrett S oljet

Skjærebrett S, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid, oljet eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
98589
NY Kun i nettbutikken