Til toppen

Skjærebrett

Vi har en rekke flotte og holdbare skjærebrett i tre.

Visning
/
Sortering

nicolas vahe skjærebrett akasietre butter 4pk

Skjærebrett 4pk, Butter, fra Nicolas Vahé.
107857

nicolas vahe skjærebrett akasietre serving

Skjærebrett, Serving, fra Nicolas Vahé.
107858

nicolas vahe skjærebrett akasietre tapas

Skjærebrett, Tapas, fra Nicolas Vahé.
107859

nicolas vahe skjærebrett akasietre pizza

Skjærebrett, Pizza, fra Nicolas Vahé.
107855

nicolas vahe skjærebrett akasietre bread

Skjærebrett, Bread, fra Nicolas Vahé.
107856

house doctor skjærebrett akasietre 50x21

Skjærebrett i akasietre, 50x21cm, fra House Doctor. Vakkert og svært robust skjærebrett, et praktisk så vel som dekorativt tilbehør til kjøkkenet. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
104783
 

house doctor skjærebrett akasietre nature

Skjærebrett, Nature, fra House Doctor. Stort og flott skjærebrett i slitesterk akasietre. Et praktisk og dekorativt element på kjøkkenet, fint til både oppskjæring, anretning og servering. Brettet kommer med snor for oppheng.
100342
 

house doctor serveringsbrett details

Serveringsbrett, Details, fra House Doctor. Nydelig brett i sort marmor, med en lekker dekorkant i messing. Brettet er perfekt til serverig av småretter og fingermat, men gjør seg også fint som dekorfat på badet, på stuebordet eller på kommoden i gangen. Brettet er godkjent for mat.
100341

nicolas vahe skjærebrett akasietre lite

Skjærebrett i akasietre, lite, fra Nicolas Vahe. Vakkert og slitesterkt skjærebrett, praktisk og dekorativt på kjøkkenbenken.
82537

hay field skjærebrett rectangular

Field skjærebrett, rectangular, fra Hay. Designer Shane Schneck kombinerer skjønnhet og funksjon med dette unike skjærebrettet i ubehandlet bøk. Rillene i Field sørger for å samle opp smulene slik at du ikke trenger å børste dem av etter bruk. I tillegg er brettet så dekorativt at det gjerne kan brukes til både anretning og servering. Field finnes i 3 ulike varianter.
80929

House Doctor skjærebrett rundt 36cm

Rundt skjærebrett fra House Doctor i akasietre. Med håndtak og hull for oppheng. Lekkert design med et naturlig utseende av akasietre, et svært slitesterkt materiale. Kan smøres med matolje for vedlikehold. Farge og mønster vil variere. 
1057025