Skjærebrett

Sorter etter:

House Doctor skjærebrett rundt 36cm

Rundt skjærebrett fra House Doctor i akasietre. Med håndtak og hull for oppheng. Lekkert design med et naturlig utseende av akasietre, et svært slitesterkt materiale. Kan smøres med matolje for vedlikehold. Farge og mønster vil variere. 
1057025
Kun i nettbutikken

Raumgestalt skjærebrett eik stort

Skjærebrett i ubehandlet eik, stort, fra Raumgestalt. Praktisk og dekorativt, fint til både tilberedning og servering.
70561
Kun i nettbutikken

Raumgestalt skjærebrett røkt eik stort

Skjærebrett i røkt eik, stort, fra Raumgestalt. Praktisk og dekorativt, fint til både tilberedning og servering.
70563

ferm living asymmetric skjærebrett L oljet

Skjærebrett L, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid, oljet eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
98591
Tilbud

ferm living asymmetric skjærebrett M

Skjærebrett M, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
93323
Tilbud

ferm living asymmetric skjærebrett S oljet

Skjærebrett S, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid, oljet eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
98589
Kun i nettbutikken
Kun i nettbutikken

hay field skjærebrett rectangular

Field skjærebrett, rectangular, fra Hay. Designer Shane Schneck kombinerer skjønnhet og funksjon med dette unike skjærebrettet i ubehandlet bøk. Rillene i Field sørger for å samle opp smulene slik at du ikke trenger å børste dem av etter bruk. I tillegg er brettet så dekorativt at det gjerne kan brukes til både anretning og servering. Field finnes i 3 ulike varianter.
80929
Tilbud

hay skjærebrett rund M bordeaux

Skjærebrett M, rundt i bordeaux, fra Hay. Stilig og praktisk skjærefjøl i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og er fin å bruke til både tilberedning og servering.
99509

house doctor serveringsbrett details

Serveringsbrett, Details, fra House Doctor. Nydelig brett i sort marmor, med en lekker dekorkant i messing. Brettet er perfekt til serverig av småretter og fingermat, men gjør seg også fint som dekorfat på badet, på stuebordet eller på kommoden i gangen. Brettet er godkjent for mat.
100341

house doctor skjærebrett akasietre 50x21

Skjærebrett i akasietre, 50x21cm, fra House Doctor. Vakkert og svært robust skjærebrett, et praktisk så vel som dekorativt tilbehør til kjøkkenet. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
104783