Småbord

Sorter etter:

Normann Copenhagen bord Stock svart

Bord, Stock i svart, fra Normann Copenhagen. Et skulpurelt sidebord i pulverlakkert stål, designet av MSDS Studio. Den utradisjonelle arrangeringen av beina viser styrken til materialet, og bordet skaper - med det estetiske negative rommet - en ny form for symmetri.
100650

Normann Copenhagen bord Stock hvit

Bord, Stock i hvit, fra Normann Copenhagen. Et skulpurelt sidebord i pulverlakkert stål, designet av MSDS Studio. Den utradisjonelle arrangeringen av beina viser styrken til materialet, og bordet skaper - med det estetiske negative rommet - en ny form for symmetri.
100649

Vipp 421 sidebord

Sidebord, Vipp 421. Lekkert sidebord med ramme i pulverlakkert aluminium, og med en keramisk bordplate som motvirker flekker og slitasje fra hverdagsbruk. Nydelig som sidebord i stuen eller på soverommet. Tåler vekt opp til 25 kg.
93849

menu wire table top hvit

Wire Table Top, hvit, fra Menu. Skap en elegant touch i hjemmet med denne dekorative platen i hvit marmor. Marmorplaten hører til stativet Wire Base fra Menu, og passer til alle størrelser. Sammen utgjør delene et dekorativt, lite sidebord, og er en perfekt innredningsdetalj i stuen, på verandaen eller i vinterhagen.
88955

Ferm living bordplate svart Wire basket medium

Svart bordplate, til Wire Basket, i størrelse medium fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i kryssfiner med laminat. Vaskes ren med fuktig klut.
86770

Ferm living bordplate svart Wire basket stor

Svart bordplate oak, til Wire Basket, i størrelse large fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i kryssfiner med laminat. Vaskes ren med fuktig klut.
86771

Ferm living bordplate svart Wire basket liten

Bordplate, til Wire Basket liten, i sort oak fra ferm LIVING. Gjør kurven om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i laminert kryssfiner. 
86769
Tilbud

House Doctor sidebord Room grå

Praktisk sidebord, Room grå, fra House Doctor. Sidebordet er supert i gangen, i stuen, på soverommet eller som ekstra oppbevaring på badet.Bordet er lakkert med fargen Pantone 428c.  
85756

Ferm living bordplate oljet eik wire basket liten

Bordplate, til Wire Basket liten, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77827

Ferm Living bordplate oljet eik wire basket stor

Bordplate, til Wire Basket stor, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77829