Småbord

Sorter etter:

Normann Copenhagen bord Stock svart

Bord, Stock i svart, fra Normann Copenhagen. Et skulpurelt sidebord i pulverlakkert stål, designet av MSDS Studio. Den utradisjonelle arrangeringen av beina viser styrken til materialet, og bordet skaper - med det estetiske negative rommet - en ny form for symmetri.
100650

Normann Copenhagen bord Stock hvit

Bord, Stock i hvit, fra Normann Copenhagen. Et skulpurelt sidebord i pulverlakkert stål, designet av MSDS Studio. Den utradisjonelle arrangeringen av beina viser styrken til materialet, og bordet skaper - med det estetiske negative rommet - en ny form for symmetri.
100649

Vipp 421 sidebord

Sidebord, Vipp 421. Lekkert sidebord med ramme i pulverlakkert aluminium, og med en keramisk bordplate som motvirker flekker og slitasje fra hverdagsbruk. Nydelig som sidebord i stuen eller på soverommet. Tåler vekt opp til 25 kg.
93849

menu wire table top hvit

Wire Table Top, hvit, fra Menu. Skap en elegant touch i hjemmet med denne dekorative platen i hvit marmor. Marmorplaten hører til stativet Wire Base fra Menu, og passer til alle størrelser. Sammen utgjør delene et dekorativt, lite sidebord, og er en perfekt innredningsdetalj i stuen, på verandaen eller i vinterhagen.
88955

Ferm living bordplate svart Wire basket medium

Svart bordplate, til Wire Basket, i størrelse medium fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i kryssfiner med laminat. Vaskes ren med fuktig klut.
86770

Ferm living bordplate svart Wire basket stor

Svart bordplate oak, til Wire Basket, i størrelse large fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i kryssfiner med laminat. Vaskes ren med fuktig klut.
86771

Ferm living bordplate svart Wire basket liten

Bordplate, til Wire Basket liten, i sort oak fra ferm LIVING. Gjør kurven om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i laminert kryssfiner. 
86769

Ferm living bordplate oljet eik wire basket liten

Bordplate, til Wire Basket liten, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77827

Ferm Living bordplate oljet eik wire basket stor

Bordplate, til Wire Basket stor, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77829

Ferm Living bordplate oljet eik wire basket medium

Bordplate, til Wire Basket medium, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77828