Sorter etter:

Design Letters smekke

Smekke i bomull, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
86731

Sebra smekke 2pk arctic

Smekke 2pk, Arctic, fra Sebra. Sett med to flotte smekker med søte motiv av arktiske dyr. Den nederste delen kan enkelt brettes opp og danne en praktisk oppsamlingslomme. Smekken festes i nakken med trykknapp. Fremstilt i myk plast, fri for phthalater.
101401

Sebra smekke 2pk dino

Smekke 2 pk, Dino, fra Sebra. Sett med to flotte smekker med dinosaurer på. Den nederste delen kan enkelt brettes opp og danne en praktisk oppsamlingslomme. Smekken festes i nakken med trykknapp. Fremstilt i myk plast, fri for phthalater.
101400

blafre smekke polar

Smekke, Polar, fra Blafre. Nydelig smekke i myk bomull, med ekstra lengde for ekstra søl. Den har trykknapper med to justeringsmuligheter i halsen, og en vannavstøtende overflate gjør den lett å vaske. Laget av 100 % bomull merket ØKO-TEX 100.
91166
NY

close smekke crocodile str 2

Smekke i størrelse 2, Crocodile, fra Close.
102514
NY

close smekke m/arm crocodile str 4

Smekke m/arm i størrelse 4, Crocodile, fra Close
102518
NY

close smekke m/arm tiger str 4

Smekke m/arm i størrelse 4, Tiger, fra Close.
102519

design letters smekke rosa

Smekke, rosa, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89358

design letters smekke turkis

Smekke, turkis, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89359
Tilbud

sebra smekke frotte farm rosa

Farm frottésmekke, rosa, fra Sebra. Stor og praktisk smekke i økologisk bomull, dekorert med sjarmerende illustrasjoner fra Farm-kolleksjonen.
82829