Spill og puslespill

Sorter etter:

Gammafon puslespill mummihuset

Puslespill, Mummihuset, fra Gammafon.  Et fargerikt puslespill som viser innsiden av det morsomme mummihuset. Mummihuset består av 40 brikker av tykk kartong, og måler 31x60 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 4 år.
70329

Mudpuppy puslespill prinsesser

Puslespill med prinsessemotiv, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill som består av 100 brikker i gjenbrukskartong, trykt med giftfri, soyabasert blekk. Puslespillet måler 46x30 cm ferdig lagt, og kommer i en praktisk og dekorativ metallboks. Passer for barn fra 5 år.
68628
Tilbud

Sebra puslespill Farm gutt

Puslespill, Farm gutt, fra Sebra. Solid puslespill i kryssfiner, med print av bondegårdsmotiv. Hver av de syv brikkene har et matchende bilde i rammen, som hjelper til og fremme finmotorikken i tillegg til kreative ferdigheter. Brikkene kan brukes til lek, eller som pyntegjenstadner.
82845

Sebra puslespill arctic

Puslespill, Arctic, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101414

Sebra puslespill dino

Puslespill, Dino, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101413

gammafon lek og les albert åberg

Lek og les, Albert Åberg, av Gunilla Bergström, utgitt av Gammafon. Ei flott bok med tekst og bilder, og hele 5 puslespill med bilder av kjente og kjære Albert Åberg og vennene hans. Puslespillene består av 16 brikker hver. Passer for barn fra 3 år.Produktet inneholder små deler og er dermed uegnet for barn under 3 år.
67461

gammafon memo mummi

Mummi memo fra Gammafon. I dette herlige spillet gjelder det å finne 2 like! Esken inneholder 36 kort (18 par), alle med motiv av kjente figurer fra Mummidalen. Et spill som trener hukommelse og konsentrasjon, og passer for barn fra 3 år.
67472

gammafon puslespill lille my

Fargerikt puslespill med Lille My og de andre figurene i Mummidalen, fra Gammafon. Puslespillet består av 24 brikker av tykk kartong, og kommer i en flott figurformet eske. Puslespillet måler 32x42 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 3 år.
67468

gammafon puslespill mummi: lær å telle

Mummi: Lær å telle, fra Gammafon, inneholder 10 små puslespill med Mummitrollet og de andre figurene i Mummidalen. Hvert puslespill består av 2 brikker i tykk kartong. De fine tegningene motiverer barnet til å lære tallene 1-10 ved å kombinere de riktige brikkene med hverandre. Passer for barn fra 2 år.
67470

gammafon puslespill mummitrollet

Fargerikt puslespill med Mummitrollet og de andre figurene i Mummidalen, fra Gammafon. Puslespillet består av 24 brikker av tykk kartong, og kommer i en flott figurformet eske. Puslespillet måler 32x42 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 3 år.
67467

goki balansespill stiger

Balansespill med stiger, fra Goki. Her gjelder det å stable de 20 fargerike stigene både smart og forsiktig, slik at sluttresultatet ikke velter. Hvor høyt kan du bygge? Morsomt og utfordrende! Passer for barn fra 4 år.Hver stige er 18 cm lang.
1053278

imagetoys domino retro

Retro Domino fra Imagetoys. Et annerledes domino, der brikkene har herlige bilder i retrostil. Instruksjoner på dansk følger med.
1055344