Spill og puslespill

Sorter etter:

Gammafon puslespill mummihuset

Puslespill, Mummihuset, fra Gammafon.  Et fargerikt puslespill som viser innsiden av det morsomme mummihuset. Mummihuset består av 40 brikker av tykk kartong, og måler 31x60 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 4 år.
70329

Geotoys flag frenzy

Flag Frenzy fra GeoToys er et morsomt og fartsfylt flaggspill, der spillerne konkurrerer i å matche flagg fra forskjellige land i verden. Spillet består av 49 flaggkort, 8 kontinentkort og et kart som viser hvor alle flaggene hører til. Med Flag Frenzy trenes både konsentrasjon og oppmerksomhet, og som ekstra bonus vil man lære seg de aller fleste flaggene i verden etter å ha spilt noen runder. Fin å ta med på reise! Flagg Frenzy vant i 2012 prisen «Fat Brain Toy» i kategorien Geografi. For 2-6 spillere, fra 6-106 år.
68093

Geotoys geobingo

GeoBingo fra GeoToys er en ny twist på klassisk bingo, og her gjelder det å få 5 land på rad på et av de 8 bingobrettene. I dette spillet trekker man landskort i stedet for kuler, og de som finner det aktuelle landet på sitt brett, kan plassere en brikke på brettet. GeoBingo inneholder 50 landskort, 8 bingobrett og 75 brikker. Kortene representerer de mest folkerike landene i verden, og hvert kort viser landets hovedstad, størrelse, innbyggertall og geografisk plassering. Passer for barn fra 4 år. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
68092

Geotoys geopuzzle europa

GeoPuzzle Europa fra GeoToys er et unikt puslespill som gjør geografi morsomt! Dette spillet tar for seg Europakartet, og de 58 brikkene som er skåret langs landegrensene, former de enkelte land. GeoPuzzle Europa bidrar til å utvikle ferdigheter innen motorikk, språk og problemløsning, og er en flott introduksjon til Europas geografi for barn fra 4 år og oppover. Puslespillet måler 48x40 cm ferdig lagt. Brikkene er laget av resirkulert materiale. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
52847

Geotoys geopuzzle verden

GeoPuzzle Verden fra GeoToys er et unikt puslespill som gjør geografi morsomt! Dette spillet tar for seg verdenskartet, og de 65 brikkene er formet som de enkelte land eller landområder. GeoPuzzle Verden bidrar til å utvikle ferdigheter innen motorikk, språk og problemløsning, og er en flott introduksjon til verdensgeografien for barn fra 4 år og oppover. Puslespillet måler 65x31 cm ferdig lagt. Brikkene er laget av resirkulert materiale. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
52848

Geotoys geopuzzle verdens dyr

GeoPuzzle Verdens dyr fra GeoToys er et morsomt puslespill som kombinerer geografi med 30 ulike dyrearter fra hele verden. Her kan både barn og voksne lære hvor dyrene holder til, både de som bor på land, de som svever i luften og de som svømmer i vann. GeoPuzzle Verdens dyr bidrar til å utvikle ferdigheter innen motorikk, språk og problemløsning, og passer for barn fra 4 år. Puslespillet består av 48 brikker i resirkulert materiale, og måler 56x36 cm ferdig lagt. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1056455

Mudpuppy puslespill prinsesser

Puslespill med prinsessemotiv, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill som består av 100 brikker i gjenbrukskartong, trykt med giftfri, soyabasert blekk. Puslespillet måler 46x30 cm ferdig lagt, og kommer i en praktisk og dekorativ metallboks. Passer for barn fra 5 år.
68628

Sebra puslespill Farm gutt

Puslespill, Farm gutt, fra Sebra. Solid puslespill i kryssfiner, med print av bondegårdsmotiv. Hver av de syv brikkene har et matchende bilde i rammen, som hjelper til og fremme finmotorikken i tillegg til kreative ferdigheter. Brikkene kan brukes til lek, eller som pyntegjenstadner.
82845

Sebra puslespill Farm pike

Puslespill, Farm pike, fra Sebra. Solid puslespill i kryssfiner, med print av bondegårdsmotiv. Hver av de syv brikkene har et matchende bilde i rammen, som hjelper til og fremme finmotorikken i tillegg til kreative ferdigheter. Brikkene kan brukes til lek, eller som pyntegjenstadner.  
82844

Sebra puslespill arctic

Puslespill, Arctic, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101414

Sebra puslespill dino

Puslespill, Dino, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101413

gammafon lek og les albert åberg

Lek og les, Albert Åberg, av Gunilla Bergström, utgitt av Gammafon. Ei flott bok med tekst og bilder, og hele 5 puslespill med bilder av kjente og kjære Albert Åberg og vennene hans. Puslespillene består av 16 brikker hver. Passer for barn fra 3 år. Produktet inneholder små deler og er dermed uegnet for barn under 3 år.
67461