Til toppen

Spill og puslespill

Visning
/
Sortering

Sebra puslespill arctic

Puslespill, Arctic, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101414

Sebra puslespill dino

Puslespill, Dino, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101413

mudpuppy puslespill folie byggeplass

Puslespill med folie, Byggeplass, fra Mudpuppy. Flott puslespill med et skinnende, foliebelagt motiv av en byggeplass. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt. ​ Passer for barn fra 5 år.
98909

mudpuppy puslespill glitter prinsesse

Puslespill med glitter, Prinsesse, fra Mudpuppy. Flott puslespill med glitrende motiv av vakre prinsesser i eventyrslottet. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 5 år.
98907

mudpuppy puslespill glitter ballerina

Puslespill med glitter, Ballerina, fra Mudpuppy. Flott puslespill med glitrende motiv av vakre, dansende ballerinaer. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 5 år.
98908

mudpuppy puslespill jumbo byggeplass

Puslespill jumbo, Byggeplass, fra Mudpuppy. Stort og flott puslespill med motiv av en spennende byggeplass. Puslespillet består av 25 ekstra store brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 56x56 cm ferdig lagt, og den dekorative boksen kommer med et praktisk håndtak for bæring. Passer for barn fra 2 år.
98906
 

mudpuppy puslespill jumbo prinsesse

Puslespill jumbo, Prinsesse, fra Mudpuppy. Stort og flott puslespill med motiv av tre vakre prinsesser. Puslespillet består av 25 ekstra store brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 56x56 cm ferdig lagt, og den dekorative boksen kommer med et praktisk håndtak for bæring. Passer for barn fra 2 år.
98905
 

mudpuppy puslespill brikker prinsesse

Puslespill med brikker, prinsesse, fra Mudpuppy. Herlig puslespill bestående av 24 avlange, dobbeltsidige brikker, samt et praktisk puslebrett. Brikkene utgjør til sammen hele 6 ulike puslespill med prinsessetema, 8 brikker i hver. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og motivene er trykt med giftfri blekk. Passer for barn fra 3 år.
98886

mudpuppy puslespill i pose under havet

Puslespill i pose, under havet, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill med 12 store, ekstra tykke brikker, perfekt for små barnehender. Puslespillet kommer i en praktisk pose med glidelås, og måler 28x36 cm ferdig lagt. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og trykt med giftfri og soyabasert blekk. Passer for barn fra 2 år.
98883
 

mudpuppy puslespill brikker verdens dyr

Puslespill med brikker, verdens dyr, fra Mudpuppy. Herlig puslespill bestående av 27 kvadratiske, dobbeltsidige brikker, samt et praktisk puslebrett. Brikkene utgjør til sammen hele 6 ulike puslespill med motiv av flotte dyr, 9 brikker i hver. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og motivene er trykt med giftfri blekk. Passer for barn fra 3 år.
98885
 

mudpuppy reisepuslespill fly

Reisepuslespill, fly, fra Mudpuppy. Et flott puslespill til reisen! Puslespillet består av 36 brikker i tykk papp, samlet i en praktisk stoffpose med snøring. Puslespillet er trykt med giftfri og soyabasert blekk, og måler 23x30 cm ferdig lagt. ​ Passer for barn fra 3 år.
98877

mudpuppy reisepuslespill prinsesse

Reisepuslespill, prinsesse, fra Mudpuppy. Et flott puslespill til reisen! Puslespillet består av 36 brikker i tykk papp, samlet i en praktisk stoffpose med snøring. Puslespillet er trykt med giftfri og soyabasert blekk, og måler 23x30 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 3 år.
98875