Til toppen

spring copenhagen figur baby seal

Produktnummer: 106300
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Figur, Baby Seal, fra Spring Copenhagen.

Figur, Baby Seal, fra Spring Copenhagen. Designet av Chresten Sommer, inspirert av Kay Bojesen.
Søt og dekorativ sel i eik, med et vennlig og lekent uttrykk. Baby Seal gjør seg utmerket som dekorasjon på ei hylle, i en vinduskarm eller på et bord, og er med på å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Selens hode sitter løst, noe som gjør det mulig å skape ulike uttrykk ved å flytte det i ulike posisjoner.  

 

Lengde 12,7 cm
Bredde 9,6 cm
Høyde 6 cm
Materiale Eik, naturlig gummi, plast

spring copenhagen bordskåner clumsy hans stor

Clumsy Hans bordskåner i stor størrelse, fra Spring Copenhagen. Clumsy Hans, eller Klods-Hans som han heter på dansk, er en mønsterbeskyttet bordskåner i eik, og samtidig en unik trefigur som kan varieres i form og uttrykk. Clumsy Hans er designet av Nis Hauge, og tanken bak designet var å skape et funksjonelt og gjenkjennelig produkt til borddekkingen, men som også kunne være til pynt ellers i hjemmet. Clumsy Hans ble produsert første gang i 2012, og relansert i 2016.
90910

spring copenhagen figur female seal

Figur, Female Seal, fra Spring Copenhagen.
106299

spring copenhagen nesting dolls entertainers

Nesting dolls, Entertainers, fra Spring Copenhagen. Disse kule dukkene er en moderne variant av de russiske matrjosjka-dukkene. Eintertainers-settet er laget av furutre i den gjenkjennelige, runde formen, og er malt med sterke farger. Settet består av tre dukker som kan stables inni hverandre, og den største er 14 cm høy. Et flott samleobjekt, eller en kul gave til den som har alt! PS. Ser du hvem dukkene skal forestille?
106293

spring copenhagen sparebøsse tinder dog

Sparebøsse, Tinder Dog, fra Spring Copenhagen.
106298