Til toppen

spring copenhagen sparebøsse tinder dog

Produktnummer: 106298
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Sparebøsse, Tinder Dog, fra Spring Copenhagen.

Sparebøsse, Tinder Dog, fra Spring Copenhagen. Designet av Jesper Wolff.
Denne kule sparebøssen er inspirert av den danske forfatteren H.C. Andersens klassiske eventyr, The Tinderbox (Fyrtøyet). Dette eventyret, med de tre hundene som voktet over myntene i kisten, var designerens favoritteventyr som barn. Tinder dog er laget av bøk, lønn og valnøtt, med ører og hale i kuskinn. Tinder Dog passer på pengene dine, og fungerer samtidig utmerket som en dekorativ interiørdetalj!
 

Lengde 11,5 cm
Bredde 11,5 cm
Høyde 15 cm
Materiale Bøk, lønn, valnøtt, skinn

spring copenhagen bordskåner clumsy hans stor

Clumsy Hans bordskåner i stor størrelse, fra Spring Copenhagen. Clumsy Hans, eller Klods-Hans som han heter på dansk, er en mønsterbeskyttet bordskåner i eik, og samtidig en unik trefigur som kan varieres i form og uttrykk. Clumsy Hans er designet av Nis Hauge, og tanken bak designet var å skape et funksjonelt og gjenkjennelig produkt til borddekkingen, men som også kunne være til pynt ellers i hjemmet. Clumsy Hans ble produsert første gang i 2012, og relansert i 2016.
90910

spring copenhagen figur baby seal

Figur, Baby Seal, fra Spring Copenhagen.
106300

spring copenhagen figur female seal

Figur, Female Seal, fra Spring Copenhagen.
106299

spring copenhagen nesting dolls entertainers

Nesting dolls, Entertainers, fra Spring Copenhagen. Disse kule dukkene er en moderne variant av de russiske matrjosjka-dukkene. Eintertainers-settet er laget av furutre i den gjenkjennelige, runde formen, og er malt med sterke farger. Settet består av tre dukker som kan stables inni hverandre, og den største er 14 cm høy. Et flott samleobjekt, eller en kul gave til den som har alt! PS. Ser du hvem dukkene skal forestille?
106293