Til toppen

Stable- og putteleker

Visning
/
Sortering

oyoy living stableleke koala

Stableleke, Koala, fra OYOY Living.
106988
 

Sebra stablefugl midnight plum

Stablefugl i fargen midnight plum, fra Sebra. Gøyal og lærerik stableleke i tre, som oppmuntrer de minste til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Stablefuglen gjør seg kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101416

Sebra stablefugl royal blue

Stablefugl i fargen royal blue, fra Sebra. Gøyal og lærerik stableleke i tre, som oppmuntrer de minste til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Stablefuglen gjør seg kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101415

wonderworld putteboks neo

Putteboks, Neo, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 geometriske treklossene med hullformene på toppen og på siden. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
87362
 

Sebra stablekosser Farm

Stableklosser, Farm, 3 stk. fra Sebra. Opplev bondegården ved å stable og snu på klossene. Her kan en være kreativ og sette sammen en egen favorittfigur fra gården. Hver klosse måler 6x6x6 cm. 
82828

OMM Design Matryoska Pocket Cirkus

Matryoska Pocket Cirkus er kule, russiskinspirerte figurer fra svenske OMM Design. De er designet av illustratør Ingela P. Arrhenius og temaet er sirkus!
73909

wonderworld putteboks hus

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64017

OMM Design Matryoska Dyr serie 2

Matryoska, Dyr serie 2, fra OMM Design. Seks figurer som kan stables inni hverandre. Designet av Ingela P. Arrhenius.
1060066

OMM Design Matryoska Dyr serie 1

Matryoska, Dyr serie 1, fra OMM Design. Seks figurer som kan stables inni hverandre, designet av Ingela P. Arrhenius.      
1057746

imagetoys stableleke brannbil

Brannil stableleke fra Imagetoys. La barnet sette sammen sin egen lille brannbil, bestående av 7 deler i solid tre. En fin liten utfordring før leken kan starte! Passer for barn fra 3 år.  
50779