Stable- og putteleker

Sorter etter:

OMM Design Matryoska Dyr serie 1

Matryoska, Dyr serie 1, fra OMM Design. Seks figurer som kan stables inni hverandre, designet av Ingela P. Arrhenius.          
1057746

OMM Design Matryoska Dyr serie 2

Matryoska, Dyr serie 2, fra OMM Design. Seks figurer som kan stables inni hverandre. Designet av Ingela P. Arrhenius.
1060066

OMM Design Matryoska Pocket Cirkus

Matryoska Pocket Cirkus er kule, russiskinspirerte figurer fra svenske OMM Design. De er designet av illustratør Ingela P. Arrhenius og temaet er sirkus!
73909

Sebra stablefugl midnight plum

Stablefugl i fargen midnight plum, fra Sebra. Gøyal og lærerik stableleke i tre, som oppmuntrer de minste til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Stablefuglen gjør seg kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101416

Sebra stablefugl royal blue

Stablefugl i fargen royal blue, fra Sebra. Gøyal og lærerik stableleke i tre, som oppmuntrer de minste til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Stablefuglen gjør seg kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101415

Sebra stablekosser Farm

Stableklosser, Farm, 3 stk. fra Sebra. Opplev bondegården ved å stable og snu på klossene. Her kan en være kreativ og sette sammen en egen favorittfigur fra gården. Hver klosse måler 6x6x6 cm. 
82828

imagetoys stableleke brannbil

Brannil stableleke fra Imagetoys. La barnet sette sammen sin egen lille brannbil, bestående av 7 deler i solid tre. En fin liten utfordring før leken kan starte! Passer for barn fra 3 år.   
50779

kid o bygg&bo stablekopper

Bygg&Bo stablekopper fra Kid O. Settet består av 5 stk. kopper i ulike størrelser og farger. Bygg en skyskraper på lekerommet, fyll dem med vann i badekaret eller bruk dem til å lage sandslott på stranden. Koppene kan stables i hverandre for plassbesparende lagring. Passer for barn fra 6 måneder. Fri for PVC, PBA og ftalater. 
52641

wonderworld putteboks hus

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64017

wonderworld putteboks neo

Putteboks, Neo, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 geometriske treklossene med hullformene på toppen og på siden. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang.  Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.   
87362