Til toppen

LEDIGE STILLINGER

Ting AS er en norsk privateid gave- og interiørkjede som ble etablert i Bergen i 1999. Ting gjør det enkelt å finne noe nytt til både seg selv og andre. Derfor kjøper, importerer, utvikler og selger Ting aktuell design og kvalitetsprodukter som bidrar til å skape unike hjem og opplevelser til kundene. Gjennom inspirasjon, lekenhet og enkle kjøpsopplevelser bidrar vi til litt mer glede i hverdagen. På Ting finner du individuelle design og interiørprodukter i et stort vareutvalg. Vi fører kjente designmerkevarer og har produkter i alle prisklasser. Ting har i dag butikker i Kristiansand, Bergen, Trondheim og Gardermoen, samt nettbutikken ting.no.

Ledig stilling hos Ting Trondheim

Vil du bli en del av teamet? Vi søker butikkmedarbeider til en 50% stilling hos Ting Trondheim.

Vi søker deg som har stor arbeidslyst, du elsker interiør og har erfaring fra butikkarbeid. Du er over 18 år, er en serviceinnstilt og kunnskapsrik selger og du yter det du kan for å gi kunden en optimal opplevelse hos oss.

Du kan jobbe helger og ferier, du er kreativ og ryddig og du liker å ha det kjekt på jobb 😊

Kjenner du igjen deg selv eller noen som kan passe? Kom gjerne innom butikken med CV og søknad eller send på epost til trondheim@ting.no

Kontakt oss så raskt som mulig om du er på jakt etter en kjekk jobb med gaver, interiør og fine kunder, vi vurderer søkere fortløpende.