Teministeriet

Teministeriet ble grunnlagt i Malmø i Sverige, og selskapet kombinerer Østens gamle te-tradisjoner med Skandinavias minimalisme og design. Om selskapets ideologi, sier medgrunnlegger Kathryn Brown: «Min drøm var å ta alt jeg hadde lært om te i oppveksten og gjenskape kunnskapen med smaker og designestetikk fra Skandinavia, der jeg nå bor og trives». Fra kinesisk Bai-Mu-Dan hvit te med kjente dufter av hylleblomst og champagne, til grønn Sencha med villbær fra nord – hver te er en refleksjon av sin multikulturelle inspirasjon.

 

Sorter etter:
Tilbud

teministeriet hvit te white christmas

Hvit te, White Christmas, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, hvit te med nydelig smak av appelsin og mandler. En smak av jul! Ingredienser: Hvit te, grønn te, kanel, sitrongress, mandler, appelsin, roseblader, naturlige aromaer.
106329

teministeriet moomin grønn te blåbær

Grønn te med blåbær (bilberry), i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet blåbær og korinter. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, blåbær (bilberry), kornblomst, solsikkeblomst, fløyelsblomst, roseblader.
106322

teministeriet moomin grønn te bringebær

Grønn te med bringebær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet bringebør og jordbær. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, bringebær, rips, jordbær, roseblader, anans, papaya, aromaer.
106323

teministeriet moomin grønn te surbær

Grønn te med surbær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet surbær og sitrongress. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, sitrongress, surbær, gojibær, tindvedskall, fiken, aromaer.
106321

teministeriet moomin rooibos te røde bær

Rooibos te med røde bær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig rooibos te med smak av blant annet jordbær og bringebær. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Snorkfrøken. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Rooibos te, korinter, ananas, papaya, roseblader, jordbær, bringebær.
106325

teministeriet moomin rooibos te tranebær

Rooibos te med tranebær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig rooibos te med smak av blant annet tranebær, gojibær og papaya. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Rooibos te, gojibær, pitahaya, ananas, papaya, tranebær, surbær, kiwi, aromaer.
106324
Tilbud

teministeriet sort te advent hazelnut

Sort te, Avent hazelnut, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av blant annet hasselnøtt, eple og appelsin. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, eple, appelsinskall, hasselnøtt, vanilje, naturlige aromaer.
106327
Tilbud

teministeriet sort te christmas fireside

Sort te, Christmas fireside, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av søte rosiner, hasselnøtter og julens krydder. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, Sultana rosiner, kanel, hasselnøtter, appelsinskall, kardemomme, mandler, naturlige aromaer.
106328
Tilbud

teministeriet sort te christmas orange cinnamon

Sort te, Christmas orange cinnamon, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av appelsin og kanel. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, appelsinskall, roseblad, mandler, nelliker, kardemomme, vanilje, naturlige aromaer.
106326