Til toppen

The Bread Baker's Notebook

Produktnummer: 124336
Lagerbeholdning:

inkl. mva

En notatbok/journal som hjelper bakere til å holde oversikt over detaljene som gjærprosent og hevetid.

The Bread Baker's Notebook, Brødbakerens Journalen, den første journalen designet fra brødbakere. Å bake brød er en nytelse men kan være litt komplisert. Denne journalen gjør det enkelt til å holde oversikt over detaljene som gjærprosent og hevetid - detaljene som gjør at brød som vi baker blir fantastiske. 

For nybegynner, erfarne barkere, surdeigsentusiaster, eltere, ikke-eltere og alle som er opptatt av gjær. Skriv ned notater på hvert brød du lager - melforhold, ovenstemperaturer, observasjoner på skorpe, tekstur og smak. Inkluderer nyttige tips om ingredienser og brødbaking prosesser. 160 sider.

Lengde 19,5 cm
Bredde 15,6 cm