Til toppen

UND The net handlenett rosa

Produktnummer: VM_103336
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Handlenett, the Net i rosa, fra norske UND. Bytt ut plastposen med tøynett. Dette er sesongens IT-veske! Praktisk, multi-funksjonell, bærekraftig og trendy! Perfekt til handleturen, badeturen, treningen, barnehagen, håndarbeidet og ellers alle ting som må bæres. Den er også praktisk og dekorativ til oppbevaring. Fyll den med uteleker, yogamatten, garnnøstene, joggeskoene, sjalene, totalettpapir osv og heng den opp der det måtte passe.

Kommer med to ulike håndtak:

Kort hank:
Størrelse: +/- 45 x 50 cm, hank 25 cm
Maksvekt: 4 kg

Langt hank:
Størrelse: +/- 45 x 50 cm, hank 60 cm
Maksvekt: 4 kg

design letters drikkflaske to go rosa

Drikkeflaske, To Go i rosa, fra Design Letters. Sporty og praktisk drikkeflaske med teksten
97131

design letters håndtak til melaminkopp rosa

Håndtak til melaminkopp, rosa, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102473

doiy yogamatte terrazzo rosa

Yogamatte, Terrazzo i rosa, fra Doiy. Gi treningen et mykt underlagt med denne flotte yogamatten, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Den er lettvektig, kommer med bæresele, og er perfekt å ta med seg!
99032

lucie kaas lotus kopp rosa

Kopp i rosa, Lotus, fra Lucie Kaas. Koppen er laget i keramikk, og mønsteret er designet i 1963 av den norske kunstneren, Arne Clausen. Den danske designvirksomheten, Lucie Kaas, har i samarbeid med Arne Clausens familie, relansert en rekke av de populære produktene fra 1950-1970.
98122