Til toppen

The Oak Men tre lite mørk eik

Produktnummer: 103711
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Tre, lite i mørk eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik.

Tre, lite i mørk eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik. Fint alene, men gjør seg ekstra flott i kombinasjon med flere trær eller andre dekorelementer. Bruk det for eksempel på et dekorfat sammen med lys, grener og kongler, og skap en eventyrlig stemning i hjemmet. Nydelig som pynt til jul, nydelig resten av året. 

NB. Mørkhetsgraden kan variere fra tre til tre. 

Høyde 10 cm
Materiale Eik

The Oak Men tre m/grener stort eik

Tre, stort i eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik. Fint alene, men gjør seg ekstra flott i kombinasjon med flere trær eller andre dekorelementer. Bruk det for eksempel på et dekorfat sammen med lys, grener og kongler, og skap en eventyrlig stemning i hjemmet. Nydelig som pynt til jul, nydelig resten av året.
103714

The Oak Men tre m/grener stort mørk eik

Tre m/grener, stort i mørk eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik. Fint alene, men gjør seg ekstra flott i kombinasjon med flere trær eller andre dekorelementer. Bruk det for eksempel på et dekorfat sammen med levende lys, grener og kongler, og skap en eventyrlig stemning i hjemmet. Nydelig som pynt til jul, nydelig resten av året. NB. Mørkhetsgraden kan variere fra tre til tre.
103716

The Oak Men tre stort eik

Tre, stort i eik, fra The Oak Men. Nydelig som pynt til jul, nydelig resten av året.
103713

The Oak Men tre stort mørk eik

Tre, stort i mørk eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik. Fint alene, men gjør seg ekstra flott i kombinasjon med flere trær eller andre dekorelementer. Bruk det for eksempel på et dekorfat sammen med lys, grener og kongler, og skap en eventyrlig stemning i hjemmet. Nydelig som pynt til jul, nydelig resten av året. NB. Mørkhetsgraden kan variere fra tre til tre.
103715

The Oak Men tre lite eik

Tre, lite i eik, fra The Oak Men. Nydelig som pynt til jul, nydelig resten av året.
103709

The Oak Men tre m/grener lite eik

Tre m/grener, lite i eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik.
103710
 

The Oak Men tre m/grener lite mørk eik

Tre m/grener, lite i mørk eik, fra The Oak Men. Skap en koselig dekorasjon med dette flotte treet i heltre eik.
103712