Ting til under 200,-

Herlige gaver til under 200 kroner! Har du mange du skal kjøpe gave til, kan det være fint med noen tips til gaver som ikke koster skjorta. Vi har plukket ut våre beste gavetips som koster under 200 kroner. Psst: Vil du ha gaven pakket inn, gjør vi det også!

Sorter etter:

Bjørklund Amitto ostehøvel gul

Amitto ostehøvel, gul, fra Bjørklund. Denne flotte ostehøvelen har klebefri overflate, ergonomisk designet skaft, og er egnet for de fleste ostetyper. Tåler oppvaskmaskin.
86478

Bloomingville kopp Sandrine blå Ø10,5

Sandrine kopp, blå Ø10,5, fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.
89017

Bloomingville pistolvase hvit

Hvit pistolvase i keramikk fra Bloomingville som er noe utenom det vanlige. Tøff hvor som helst!
1060461

Bloomingville potteskjuler hvit m/gullprikker

Hvit potteskjuler med gullprikker, fra Bloomingville. Elegant potteskuler i keramikk, nydelig til både enkle sukkulenter og blomstrende stueplanter.
82318

Bruka design duftlys cotton

Duftlys, Cotton, fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med brennetid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.     
80005

Chop2Pot plus skjærebrett Joseph Joseph

Sammenbrettbart skjærebrett, Chop2Pot plus, fra Joseph Joseph. Det originale skjærebrettet, Chop2Pot plus, er laget med "levende-hengsle"-teknologi. Dette gjør at kantene, med et enkelt grep, brettes opp og lager en trakt. Du får dermed enkelt og ryddig de ferdigkuttede grønnsakene på plass i kjelen eller bollen - og ikke utover benken, eller ned på gulvet. Undersiden av brettet er belagt med flere anti-skli punkter, slik at det ligger stødig på benken. Skjærebrettet er laget av det kniv-vennlige og slitesterke materialet polypropylen. Tvillingbrødrene, Richard og Antony Jospeh, grunnla Joseph Joseph i 2003. De har spesialisert seg på samtids kjøkkenutstyr, og er kjent - internasjonalt - for å produsere noen av de mest moderne og teknisk innovative redskapene som er å få tak i. Tåler oppvaskmaskin.
50713

Compagnie de Provence håndkrem version originale anis og patchouli

Pleiende håndkrem, Version Originale med duft av anis og patchouli, fra Compagnie de Provence. Beriket med nærende økologisk olivenolje, og mykgjørende ris kli olje, etterlater kremen hendene dine med en myke og behagelige. En fengslende duft med friskheten fra anis, kombinert med sensuelle toner fra patchouli. 88,8% naturlige ingredienser: økologisk olivenolje,  ris kli olje, naturlige emulgatorer avledet fra oliven. Ingen parabener, ingen phenoxyethanol, ingen mineraloljer.
85891

Design Letters Monthly Planner månedsplanlegger

Praktisk og kul månedsplanlegger, Monthly planner, fra Design Letters. Månedsplanleggeren er laget i papir. Den er spiralbundet, og kan enkelt henges opp på veggen. Det følger med to ark med klistremerker for tydelig markering bursdager, ferie, advent og helger. 
86715

Design Letters melkemugge M Arne Jacobsen

Melkemugge i porselen, M, fra Design Letters. Typografien på melkemuggen, er designet av Arne Jacobsen. Tåler oppvaskmaskin.   
1057682

Donna Wilson eggeglass Meg

Eggeglass, Meg, fra Donna Wilson. Morsomt eggeglass i benporselen, fin å sette fram på frokostbordet. Håndlaget og håndmalt.
57280

Donna Wilson telysholder cloud

Telysholder, Cloud, fra Donna Wilson.  Koselig telysholder i benporselen, en fin innredningsdetalj som lyser opp i hjemmet. Håndlaget og håndmalt.
76184

Ferm LIVING perm splash hvit

Perm splash i hvit fra ferm LIVING. Laget av 100% resirkulert papp. A4 størrelse med 2 ringer.
77897