Til toppen

und carry on veske giant tote print/navy

Produktnummer: 107435
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Veske, Giant tote i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND.

Veske, Giant tote i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND. Carry On er en kolleksjon vesker i små og store størrelser. Veskene er laget av biologisk nedbrytbar bomull, og er designet med gjennomtenkte detaljer for en mest mulig praktisk funksjon i hverdagen. Carry on-kolleksjonen er laget med en vannavstøtende finish, noe som gjør de flotte veskene motstandsdyktig mot lett regn, og enkle å holde rene. 

The Giant tote er en stor og praktisk veske, perfekt å bruke på shopping, ei helg på hytta, eller til alt som skal bæres hit og dit, både til hverdags og på ferie. På innsiden av vesken finner du en liten, praktisk lomme med glidelås. I tillegg er det festet en karabinkrok og en D-ring på hver sin side, slik at du enkelt kan lukke vesken.

 

Lengde 79 cm
Bredde 30 cm
Høyde 42 cm
Colour Multi
Materiale Bomull

und carry on veske giant tote navy

Veske, Giant tote i navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND
107436

und carry on veske m/glidelås small stuff print/navy

Veske m/glidelås, Small stuff i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND.
107439

und carry on veske m/glidelås stuff print/navy

Veske m/glielås, Stuff i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND.
107438

und carry on veske shopper large print/navy

Veske, Large shopper i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND
107437

Und The net double handlenett denim raw

Handlenett, The Net Double, i fargen denim raw fra norske UND. Multi-funksjonelt nett med både kort og lang hank i 100% bomull i et nydelig heklet materiale. Praktisk, bærekraftig og stilig. Perfekt til handleturen, treningen, barnehagen, håndarbeidet og ellers når du måtte trenger et nett. Også praktisk og dekorativ til oppbevaring. Fyll det med leker, yogamatten, garnnøstene, joggeskoene, sjalene, totalettpapir osv og heng det opp der det måtte passe.
106854