Til toppen

und carry on veske shopper large print/navy

Produktnummer: 107437
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Veske, Large shopper i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND

Veske, Large shopper i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND. Carry On er en kolleksjon vesker i små og store størrelser. Veskene er laget av biologisk nedbrytbar bomull, og er designet med gjennomtenkte detaljer for en mest mulig praktisk funksjon i hverdagen. Carry on-kolleksjonen er laget med en vannavstøtende finish, noe som gjør de flotte veskene motstandsdyktig mot lett regn, og enkle å holde rene. 

Large shopper er en solid og romslig veske, og er perfekt til blant annet shopping! Eller hva med oppbevaring til strikketøyet? Den er utstyrt med brede bærereimer, og på innsiden finner du en praktisk, liten lomme og en karabinerkrok for å feste nøklene i. 

Lengde 49 cm
Bredde 15 cm
Høyde 30 cm
Colour Multi
Materiale Bomull

und carry on veske giant tote print/navy

Veske, Giant tote i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND.
107435

und carry on veske m/glidelås small stuff print/navy

Veske m/glidelås, Small stuff i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND.
107439

und carry on veske m/glidelås stuff print/navy

Veske m/glielås, Stuff i print/navy, i Carry On-kolleksjonen fra UND.
107438

Und The net double handlenett denim raw

Handlenett, The Net Double, i fargen denim raw fra norske UND. Multi-funksjonelt nett med både kort og lang hank i 100% bomull i et nydelig heklet materiale. Praktisk, bærekraftig og stilig. Perfekt til handleturen, treningen, barnehagen, håndarbeidet og ellers når du måtte trenger et nett. Også praktisk og dekorativ til oppbevaring. Fyll det med leker, yogamatten, garnnøstene, joggeskoene, sjalene, totalettpapir osv og heng det opp der det måtte passe.
106854