Sorter etter:

Heimess klips marihøne

Marihøne klips fra Heimess. En søt figur i tre og lyden fra en raslende bjelle utgjør fin underholdning for den lille. Klipses enkelt fast til klærne eller andre tekstiler.
50341

Sebra babynest arctic

Babynest, Arctic i rosa, fra Sebra. Mykt babynest med GOTS-sertifisert økologisk bomullstrekk, dekorert med diskré illustrasjoner av søte, arktiske dyr. Et babynest skaper trygghet for barnet, og det kan fint brukes i både sprinkelsengen, i sofaen og på stuegolvet. Det er også kjempefint å ta med når en skal på besøk til familie og venner. Babynestet kan justeres i størrelsen, og det avtakbare trekket kan vaskes i maskin på 60 grader.
101397

Sebra babynest dino

Babynest, Dino, fra Sebra. Mykt babynest med GOTS-sertifisert økologisk bomullstrekk, dekorert med diskré illustrasjoner av søte dinosaurer. Et babynest skaper trygghet for barnet, og det kan fint brukes i både sprinkelsengen, i sofaen og på stuegolvet. Det er også kjempefint å ta med når en skal på besøk til familie og venner. Babynestet kan justeres i størrelsen, og det avtakbare trekket kan vaskes i maskin på 60 grader.
101396

Sebra heklet smokkelenke midnight plum

Smokkelenke, midnight plum, fra Sebra. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i heklet kvalitet. Smokkelenka festes enkelt til klærne ved hjelp av klips. Kan vaskes på 30 grader finvask.
101431

Sebra heklet smokkelenke royal blue

Smokkelenke i fargen royal blue, fra Sebra. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i heklet kvalitet. Smokkelenka festes enkelt til klærne ved hjelp av klips. Kan vaskes på 30 grader finvask.
101430

Sebra sengerand dino

Sengerand, Dino, fra Sebra. Tykk og myk sengerand i fast skum, med trekk i 100 % økologisk bomull. Passer perfekt til sengen Kili fra Sebra og andre babysenger med standardmål. Sengeranden er ensfarget på den ene siden, og dekorert med sjarmerende illustrasjoner av dinosaurer på den andre. Kan fint brukes på begge sider. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin på 60 ºC. GOTS-sertifisert.
101393

Sebra vognpynt sommerfugl

Vognpynt, sommerfugl, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86945

Sebra vognpynt traktor

Vognpynt, traktor, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86946

Sophie la girafe biteleke kjølende

Kjølende biteleke, Sophie la Girafe. Praktisk og fin biteleke med kjølende del. Legg den i kjøleskapet og skap lindrende kjøling til babyens såre gommer. Leken er enkel å gripe for små babyhender.
90154

Sophie la girafe so pure bitering

So pure bitering, Sophie la Girafe. Herlig bitering laget av naturgummi og malt med ufarlig, matbasert maling, akkurat som den originale giraffen Sophie la Girafe. Biteringen gir god lindring for såre gommer, og er lett å gripe tak i for små babyhender. Leveres i en fin gaveeske.
76066

Sophie la girafe vognleke/spilledåse

Vognleke/spilledåse, Sophie la Girafe. Søt vognleke/spilledåse som er kjempefin å henge på vognen. Leken spiller en melodi når man trekker i snoren, og har flere fascinerende detaljer som barnet kan se på og leke med. God trilletur!
90158

design letters håndtak til melaminkopp rosa

Håndtak til melaminkopp, rosa, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102473