Til toppen

Våre bestselgere

Her finner du våre mest populære produkter!
Lamper fra Muuto, puter fra HAY, postkasser fra Bruka Design, knaggrekker fra Vitra, søppelbøtter fra Vipp og servise fra Menu er noen av våre bestselgere.

Visning
/
Sortering
NY

Hay Pute Plica Sprinkle Cream

Pute fra Plica Sprikle-serien til Hay, cream
112333
NY

Hay Pute Dot Tint Cognac

Pute, Dot Tint, i konjakkfarge fra Hay
112339

UND Vaskeklut Hazelnut Rust

Vaskeklut strikket i rustrosa farge fra UND
114884
NY

UND Lefsevarmer Vaffel Kanel/Rosé

Lefsevarmer, The essentials, rose/kanel fra UND
114870

Hoptimist Mega Bumble Krom

Mega Bumble i Krom fra Hoptimist
108207

Tenderflame lykt Lilly 10 cm mørk grå

Lykt, Lilly 10 cm i mørk grå, fra TenderFlame.
111950

Collar vase 12cm ochre Cooee

Collar vase, 12 cm, fra Cooee. Lekker og stilren vase i keramikk. Den er håndlaget og håndmalt, og har den samme myke, matte overflaten som den kjente Ball-vasen. Vasen er nydelig med friske stilkblomster eller enkle grener, og med sitt enkle design passer den inn i ethvert interiør. OBS! Tilbudet gjelder kun i nettbutikken.
108369

Vitra Eames House Bird valnøtt

Eames House Bird, valnøtt, fra Vitra, designet av Charles og Ray Eames.
106163

kay bojesen spurvepar

Spurvepar, designet av Kay Bojesen, føres av Rosendahl. Nydelige spurver, detaljert utskåret i en kombinasjon av lys og mørk eik. Dette fine paret er utsøkt dekorasjon i hjemmet, og gjør seg fint på ei hylle i stuen, på en kommode, på et sidebord, eller til og med på nattbordet, som en liten påminnelse om kjærlighet. Spurveparet er utstyrt med magneter i bunnen, slik at de kan plasseres på det magnetiske brettet sammen med de øvrige spurvene fra Kay Bojesen. Tips: Dette er en perfekt bryllupsgave!
102221

Maze Triple vegghylle hvit

Vegghylle, Triple i hvit, fra Maze. En praktisk hylle med knagger nederst, som passer i gangen, på badet, kjøkkenet eller soverommet. Den er designet av Olof Kolte. Varene fra Maze er produsert i Svergie etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
102212

Hay pute Dot Soft mørk grønn

Pute, Dot Soft i mørk grønn, fra HAY. En nydelig, grønn pute i myk velur. Dot-puten er blitt en design klassiker i mange hjem, med sin karakteriske fargede knapp.
101954