Til toppen

Våre butikker

Våre butikker
Våre flotte Ting-, og Småting-butikker er fulle av morsomme, fargerike og gøyale ting og gaver til store som små. Besøk en av våre butikker og våre ansatte hjelper deg med å finne den perfekte gaven, til deg selv eller noen du er glad i. Velkommen til oss!

Ting
Hos Ting finner du ting til stuen, kjøkkenet, badet, gangen og andre steder i hjemmet. Vi fører kjente merkevarer, og mer ukjente merker, som er minst like kule.  Ta turen innom en av våre Ting-butikker og la deg inspirere!
Ting-butikker finner du i: Oslo, Oslo lufthavn Gardemoen, Stavanger, Bergen, Bergen lufthavn Flesland, Trondheim, Tromsø og Kristiansand. I tillegg til vår nettbutikk. 

Småting 
Småting er en butikk som selger barneting. Her finner du fine treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, badeleker, pynteting, småmøbler, lamper, kopper og fat, løpesykler, og mye mer. Du finner et utvalg av produkter fra Småting på https://www.ting.no/barn-smating

Småting har en konseptbutikk på Bryggen i Bergen. I tillegg har vi Småting-avdeling i flere av våre Ting-butikker, det vil si i Stavanger, Kristiansand, Tromsø, på Oslo Lufthavn Gardermoen og Bergen Lufthavn Flesland. Det er også Småting-avdeling på gang hos Ting i Trondheim.


Innkjøp
Ting AS er alltid på utkikk etter nye produkter til våre tre butikkonsepter. Ønsker du å samarbeide med oss, send oss en mail og så vil innkjøpsteamet vurdere om produktet er riktig for oss?  Kontakt oss på: innkjop@ting.no