Til toppen

Våre butikker


Ting
Hos Ting finner du ting til stuen, kjøkkenet, badet, gangen og andre steder i hjemmet. Vi fører kjente merkevarer, og mer ukjente merker, som er minst like kule.  Ta turen innom en av våre Ting-butikker og la deg inspirere!

Ting-butikker finner du i:
Oslo
Oslo lufthavn Gardemoen
Stavanger
Bergen
Bergen lufthavn Flesland
Trondheim
Tromsø
Kristiansand
I tillegg til vår nettbutikk. 

Småting 
Småting er en butikk som selger barneting. Her finner du fine treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, badeleker, pynteting, småmøbler, lamper, kopper og fat, løpesykler, og mye mer. Du finner et utvalg av produkter fra Småting her på ting.no: på www.ting.no/barn-smating

Småting har en konseptbutikk på Bryggen i Bergen. I tillegg har vi Småting-avdeling i flere av våre Ting-butikker, det vil si i Stavanger, Kristiansand, Tromsø, på Oslo Lufthavn Gardermoen og Bergen Lufthavn Flesland. Det er også Småting-avdeling på gang hos Ting i Trondheim.


Innkjøp
Vi er alltid på utkikk etter nye produkter. Ønsker du å samarbeide med oss, send oss en e-post og så vil innkjøpsteamet vurdere om produktet er riktig for oss. Kontakt oss på: innkjop@ting.no

Våre butikker
Våre flotte Ting-, og Småting-butikker er fulle av morsomme, fargerike og gøyale ting og gaver til store som små. Besøk en av våre butikker og våre ansatte hjelper deg med å finne den perfekte gaven, til deg selv eller noen du er glad i. Velkommen til oss!