Til toppen

Vaser og potter

Visning
/
Sortering

house doctor vannkanne water sort

Vankanne, Water i sort, fra House Doctor
107933
NY

house doctor vase mini bobbles lys grå/sand

Vase, Mini Bobbles i lys grå/sand, fra House Doctor
107901
NY

house doctor lana vase m/stativ Ø15

Vase m/stativ, Lana i Ø15 cm, fra House Doctor.
107896

menu wire pot olive

Wire Pot, olive, fra Menu. Passer til alle Wire Base fra Menu. Fin potteskjuler for blomster, friske urter og grønne planter.
106286

menu wire base L olive

Wire Base L, olive, fra Menu. Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
106285

menu wire base M olive

Wire Base M, olive, fra Menu. Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
106284

menu echasse vase S klar

Vase i klart glass, Echasse i størrelse S, fra Menu. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet
106283
 

house doctor blomsterpotte sort keramikk H22

Blomsterpotte, H22, fra House Doctor. Lekker blomsterpotte i blank, sortlakkert keramikk, en nydelig kontrast til friske, grønne planter. Blomsterpotten er elegant og tidløs, og passer inn i de fleste interiør. Bring naturen inn, og skap en koselig atmosfære i stuen, på kjøkkenet eller på soverommet.
104715
 

house doctor blomsterpotte kazi oksidert

Blomsterpotte, Kazi, fra House Doctor. Unik og tøff blomsterpotte med en stilig, oksidert overflate, og med et dekorativt stativ som bokstavelig talt tar plantene dine til nye høyder. Bruk Kazi blomsterpotte med friske grønne planter, og sett den i gangen, i et hjørne i stua eller på soverommet for en koselig atmosfære.
104712

house doctor jang blomsterpotte sort oksidert H26

Blomsterpotte sort oksidert, Jang i H26cm, fra House Doctor. Stilig og skulpturell blomsterpotte i aluminium, med et tøft og tidløst uttrykk som passer inn i de fleste interiør. Bruk Jang blomsterpotte sammen med fargerike potteplanter eller med friske, grønne grener, og skap et blikkfang i hjemmet!
104713

house doctor jang blomsterpotte sort oksidert H18

Blomsterpotte sort oksidert, Jang i H18cm, fra House Doctor. Stilig og skulpturell blomsterpotte i aluminium, med et tøft og tidløst uttrykk som passer inn i de fleste interiør. Bruk Jang blomsterpotte sammen med fargerike potteplanter eller med friske, grønne grener, og skap et blikkfang i hjemmet!
104714
 

house doctor blomsterpotte nian rust

Blomsterpotte, Nian, fra House Doctor. Unik og tøff blomsterpotte i en nydelig rustfarge, og med et dekorativt stativ som bokstavelig talt tar plantene dine til nye høyder. Nian blomsterpotte kan brukes både ute og inne, og er fantastisk fin med friske, grønne planter.
104711