Til toppen

Vipp 7 tannbørsteholder anniversary white

Produktnummer: 77809
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Tannbørsteholder, Vipp 7, i "anniversary white" fra Vipp. Vipp 7 tannbørsteholder er fremstilt i fineste kvalitet av stål og gummi. Tannbørsteholderen har en praktisk innsats i gummi som er inndelt i to rom.  Basen er også laget av gummi, og sørger for at den står stødig, og beskytter samtidig benketoppen. Alle gummideler kan vaskes i oppvaskmaskin.Vipp Annual color 2015 er anniversary white, og kommer i en limited edition. Serien tar oss med tilbake til 1939 med relasneringen av den originale Vipp hvit, den første fargen som grunnleggeren av Vipp, Holger Nielsen, valgte. Fargen og den håndskrevne logoen er en hyllest til Holger og hans designfilosi, da Holger i 2015 ville fylt 100 år. 

Tannbørsteholder, Vipp 7, i "anniversary white" fra Vipp. Vipp 7 tannbørsteholder er fremstilt i fineste kvalitet av stål og gummi. Tannbørsteholderen har en praktisk innsats i gummi som er inndelt i to rom.  Basen er også laget av gummi, og sørger for at den står stødig, og beskytter samtidig benketoppen. Alle gummideler kan vaskes i oppvaskmaskin.

Vipp Annual color 2015 er anniversary white, og kommer i en limited edition. Serien tar oss med tilbake til 1939 med relasneringen av den originale Vipp hvit, den første fargen som grunnleggeren av Vipp, Holger Nielsen, valgte. Fargen og den håndskrevne logoen er en hyllest til Holger og hans designfilosi, da Holger i 2015 ville fylt 100 år. 

Farge Cream

Vipp Tannbørsteholder Hvit

Vipp 7 tannbørsteholder er fremstilt i fineste kvalitet av stål og gummi. Tannbørsteholderen har en praktisk innsats i gummi som er inndelt i to rom.  Basen er også laget av gummi, og sørger for at den står stødig, og beskytter samtidig benketoppen. Alle gummideler kan vaskes i oppvaskmaskin.
46188