Til toppen

Vipp 982 baderomsmodul

Produktnummer: 86799
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Baderomsmodul, 982, fra Vipp. Baderomsmodulen er laget av pulverlakkert, rustfritt stål, og har detaljer som gummibelagte håndtak, bordplate av Corian® med integrert vask og Vipp baderomskran i massivt rustfritt stål. Alt er designet i samme stil som resten av Vipp-sortimentet av sjefsdesigner Morten Bo Jensen. Baderomsmodulen har 3 skuffer. Baderomsmodulen blir sendt direkte fra Vipp i Danmark, og hjem til deg. Dette avtales mellom deg og Vipp, slik at leveringen kan samkjøres med rørlegger i ditt hjem.  «Vipp har dreid seg om funksjonelle produkter for bad og kjøkken helt siden Holger Nielsen laget den første Vippbøtten i 1939. Det har lenge vært drømmen vår å utvide baderomsserien vår med en bademodul som matcher tilbehøret i design og funksjonalitet» Kasper egelund, adm.dir. og 3.generasjon.  For mer informasjon, og montering, klikk her.

Baderomsmodul, 982, fra Vipp. Baderomsmodulen er laget av pulverlakkert, rustfritt stål, og har detaljer som gummibelagte håndtak, bordplate av Corian® med integrert vask og Vipp baderomskran i massivt rustfritt stål. Alt er designet i samme stil som resten av Vipp-sortimentet av sjefsdesigner Morten Bo Jensen. Baderomsmodulen har 3 skuffer. Baderomsmodulen blir sendt direkte fra Vipp i Danmark, og hjem til deg. Dette avtales mellom deg og Vipp, slik at leveringen kan samkjøres med rørlegger i ditt hjem. 

«Vipp har dreid seg om funksjonelle produkter for bad og kjøkken helt siden Holger Nielsen laget den første Vippbøtten i 1939. Det har lenge vært drømmen vår å utvide baderomsserien vår med en bademodul som matcher tilbehøret i design og funksjonalitet» Kasper egelund, adm.dir. og 3.generasjon. 

For mer informasjon, og montering, klikk her.

Lengde 126,6 cm
Bredde 45 cm
Høyde 37,5 cm
Farge Hvit