Til toppen

Vipp servise

Det flotte serviset fra Vipp er for deg som har en forkjærlighet for et minimalistisk uttrykk, fri for overflødige detaljer, slik at material, funksjon og produksjon står i fokus og definerer designet. I samarbeid med keramikeren Annemette Kissow, har Vipp utviklet en keramisk kolleksjon, fremstilt av den fineste porselen, hvor overflatene er glasert på innsiden og håndpolert på utsiden for en lekker, matt finish. I serien finnes også glass i to størrelser, munnblåst og håndpolert, og med det samme enkle og myke designet som de øvrige produktene. Med Vipp servise kan du dekke et lekkert bord, til den enkle hverdag eller til det sofistikerte selskap. Nyt maten!

Visning
/
Sortering

Vipp 130 placemat dekkebrikke

Dekkebrikke, placemat 130, fra Vipp. Dekkebrikken er fremstilt i myk, perforert silikomgummi, og komplimenterer estetisk resten av kjøkkenserien i kermaikk og glass. Vipp dekkebrikke tåler maskinvask opp til 95⁰C. Må ikke vaskes sammen med deler som har metall - glidelåser, knapper etc, da dette kan skade den mye gummien. 
86936
 

Vipp 240 glass

Glass, 240, fra Vipp, kommer i sett à 2 stk.I samarbeid med dansk keramiker, Annemette Kissov, har Vipp designet en kolleksjon til ditt kjøkken, bestående av skål, melkemugge, eggeglass, tallerken, espresso kopp og tekopp i kermamikk.I tillegg har de sammen designet glass i samme serie.Hvert glass er munnblåst, og polert for hånd. Tåler oppvaskmaskin. 
1059113

Vipp 242 glass

Glass, 242, fra Vipp, kommer i sett à 2 stk.I samarbeid med dansk keramiker, Annemette Kissov, har Vipp designet en kolleksjon til ditt kjøkken, bestående av skål, melkemugge, eggeglass, tallerken, espresso kopp og tekopp i kermamikk.I tillegg har de sammen designet glass i samme serie.
Hvert glass er munnblåst, og polert for hånd. Tåler oppvaskmaskin.  
1059114