Kähler vis alle

 


UNDER FINNER DU ALLE PRODUKTENE VI FØRER FRA KÄHLER.

Sorter etter:

Kähler hammershøi kopp hvit

Hvit kopp i Hammershøi-serien, fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer. Hans-Christian har gjenfortolket og gitt nytt liv i det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Det tidløse serviset er utformet med dekorative riller som gir et klassisk uttrykk, og som lar glasuren fordele seg elegant og lett transparent over keramikkens levende formspråk. De diskret rillene sørger også for et godt grep, og termofunksjonen gjør at koppen holder godt på varmen uten å brenne fingrene. Kan vaskes i oppvaskmaskin på glassprogram. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
78357

Kähler hammershøi kvern marmorgrå

Salt-/pepperkvern, eik/marmorgrå, i Hammershøi-serien, fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer. Hans-Christian har gjenfortolket og gitt nytt liv i det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Hammershøi kvern kombinerer keramikk med eiketreets rå uttrykk, og det oppstår et lekkert bånd mellom nordisk naturs inspirerende grunnmaterialer. De dekorative rillene gir et klassisk uttrykk, samtidig som de sørger for at kvernen er god å holde og lett å åpne. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
80727
Tilbud

Kähler sparebøsse fisk rosa

Sparebøsse, rosa fisk, fra Kähler. Herlig sparebøsse formet som en fisk, inspirert av kunstneren Nils Kähler?s sparebøssedyr fra 1920-tallet. Sparebøssefisken er dekorert for hånd, med en levende glasur som lett fordeler seg over den rå keramiske overflaten. Bruk den som et spennende designinnslag i stuen, eller som et morsomt og funksjonelt dekorelement på barnerommet.
94956
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp liten grå

Lysestake sopp, Ahlman liten grå, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97307
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp liten grønn

Lysestake sopp, Ahlman liten grønn, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97306
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp liten lys grønn

Lysestake sopp, Ahlman liten lys grønn, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97308
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp medium grå

Lysestake sopp, Ahlman medium grå, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97310
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp medium grønn

Lysestake sopp, Ahlman medium grønn, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97309