Til toppen

Vitra

Vitra

Vitra er et sveitsisk familieselskap, og har siden 1950 jobbet for å forbedre kvaliteten på boliger, kontorer og offentlige miljøer gjennom kraften av design. Vitra utvikler kvalitetsmøbler og tilbehør, og fører originale designklassikere av kjente designerer som blant annet Charles og Ray Eames og Verner Panton. Vitras produkter og konsepter utvikles i en intensiv designprosess, og målet er å skape interiør, møbler og tilbehør som er funksjonelle og inspirerende. Lang levetid på materialer, konstruksjon og estetikk er deres grunnprinsipp, noe som demonstreres gjennom Vitras kjente klassikere.

Følg Vitra på Instagram og bli ytterligere inspirert!

Visning
/
Sortering

Vitra Wooden doll No. 11

Figur, Wooden doll no. 11, fra Vitra.
109961

Vitra wooden doll no. 22

Figur, Wooden doll no. 22, fra Vitra.
109963

Vitra wooden doll no. 7

Figur, Wooden doll no. 7, fra Vitra. 
109964

Vitra wooden doll no. 8

Figur, Wooden doll no. 8, fra Vitra. 
109965

Vitra Eames House Bird valnøtt

Eames House Bird, valnøtt, fra Vitra, designet av Charles og Ray Eames.
106163

vitra eames elephant liten sort

Eames Elephant, liten versjon i sort, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur. Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt i stuen eller på barnerommet
104386

vitra søppelbøtte happy bin stor hvit

Stor søppelbøtte, Happy Bin i hvit, fra Vitra. Michel Charlot designet denne flotte søppelbøtten i 2016, og inspirasjonen hentet han fra tegneserier og skulpturer. Med sin organiske form og sitt glade, skulpturelle uttrykk, blir Happy Bin et praktisk så vel som dekorativt tilbehør til kontoret. Happy Bin er framstilt av solid plast.
104297

vitra søppelbøtte happy bin stor grå

Stor søppelbøtte, Happy Bin i grå, fra Vitra. Michel Charlot designet denne flotte søppelbøtten i 2016, og inspirasjonen hentet han fra tegneserier og skulpturer. Med sin organiske form og sitt glade, skulpturelle uttrykk, blir Happy Bin et praktisk så vel som dekorativt tilbehør til kontoret. Happy Bin er framstilt av solid plast.
104298

vitra eames elephant liten gul

Eames Elephant, liten versjon i gul, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur. Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt i stuen eller på barnerommet
104290