Til toppen

Vitra

Vitra

Vitra er et sveitsisk familieselskap, og har siden 1950 jobbet for å forbedre kvaliteten på boliger, kontorer og offentlige miljøer gjennom kraften av design. Vitra utvikler kvalitetsmøbler og tilbehør, og fører originale designklassikere av kjente designerer som blant annet Charles og Ray Eames og Verner Panton. Vitras produkter og konsepter utvikles i en intensiv designprosess, og målet er å skape interiør, møbler og tilbehør som er funksjonelle og inspirerende. Lang levetid på materialer, konstruksjon og estetikk er deres grunnprinsipp, noe som demonstreres gjennom Vitras kjente klassikere.

Følg Vitra på Instagram og bli ytterligere inspirert!

Visning
/
Sortering

Vitra Wooden doll No. 11

Figur, Wooden doll no. 11, fra Vitra.
109961

Vitra wooden doll no. 22

Figur, Wooden doll no. 22, fra Vitra.
109963

Vitra wooden doll no. 7

Figur, Wooden doll no. 7, fra Vitra. 
109964

Vitra wooden doll no. 8

Figur, Wooden doll no. 8, fra Vitra. 
109965

Vitra Eames House Bird valnøtt

Eames House Bird, valnøtt, fra Vitra, designet av Charles og Ray Eames.
106163
 

vitra rotary tray dark brick

Rotary Tray, dark brick, fra Vitra. Rotary Tray er en moderne oppdatering av etasjefatet, designet av Jasper Morrison I 2014. Fatet har mange bruksområder, og med sin enkle form og diskret fargetoner, passer det inn i de aller fleste interiørstiler. Bruk det til servering av frukt og snacks, til organisering av baderomsartikler eller kontorrekvisita, eller pynt det med små favorittobjekter og bruk det som et lekkert dekorfat. Den øverste delen er roterbar.
104279
 

Vitra coat dots sett/3 hvit

Coat Dots, hvit, fra Vitra. Skinnende, dekorative  trekuler i 3 finnyanserte farger, designet av Hella Jongerius i 2013. Coat Dots festes til veggen, og kan både brukes som praktiske knagger eller som kreativ utsmykning til kjøkkenet, badet eller gangen. Hver kule er montert på en aluminiumspinne som enkelt kan forlenges ved behov. Coat Dots kommer i sett på 3, skruer for montering følger med.
82668

vitra ball clock multi

Ball Clock, multi, fra Vitra. Designet av George Nelson i 1948. George Nelson designet flere klokker i perioden 1948-1960, hvor han lekte med skulpturelle former og skapte et forfriskende alternativ til tradisjonelle veggur. Klokkene er tilgjengelig i flere dekorative former og farger, og alle er de utstyrt med høykvalitets kvartsbevegelser. George Nelsons klokker er en del av Vitra Design Museum Collection. Ball Clock kjennetegnes av sine wirestenger og dekorative kuler i ulike farger, og er en klassiker av en klokke, et smykke til hjemmet! 1x AA-batteri inkludert.
81700

vitra rotary tray lys rosa

Rotary Tray, lys rosa, fra Vitra. Rotary Tray er en moderne oppdatering av etasjefatet, designet av Jasper Morrison I 2014. Fatet har mange bruksområder, og med sin enkle form og diskret fargetoner, passer det inn i de aller fleste interiørstiler. Bruk det til servering av frukt og snacks, til organisering av baderomsartikler eller kontorrekvisita, eller pynt det med små favorittobjekter og bruk det som et lekkert dekorfat. Den øverste delen er roterbar. 
81689