Vitra

Vitra er et sveitsisk familieselskap, og har siden 1950 jobbet for å forbedre kvaliteten på boliger, kontorer og offentlige miljøer gjennom kraften av design. Vitra utvikler kvalitetsmøbler og tilbehør, og fører originale designklassikere av kjente designerer som blant annet Charles og Ray Eames og Verner Panton. Vitras produkter og konsepter utvikles i en intensiv designprosess, og målet er å skape interiør, møbler og tilbehør som er funksjonelle og inspirerende. Lang levetid på materialer, konstruksjon og estetikk er deres grunnprinsipp, noe som demonstreres gjennom Vitras kjente klassikere.

Sorter etter:

Vitra Eames House Bird valnøtt

Eames House Bird, valnøtt, fra Vitra, designet av Charles og Ray Eames.
106163

Vitra Toolbox Pale rose

Toolbox, pale rose, fra Vitra.
106166

Vitra Toolbox moss grey

Toolbox, moss grey, fra Vitra.
106165

Vitra coat dots sett/3 hvit

Coat Dots, hvit, fra Vitra. Skinnende, dekorative  trekuler i 3 finnyanserte farger, designet av Hella Jongerius i 2013. Coat Dots festes til veggen, og kan både brukes som praktiske knagger eller som kreativ utsmykning til kjøkkenet, badet eller gangen. Hver kule er montert på en aluminiumspinne som enkelt kan forlenges ved behov. Coat Dots kommer i sett på 3, skruer for montering følger med.
82668

Vitra nøkkelring elephant svart

Elephant nøkkelring, svart, fra Vitra. Nøkkelringen er laget i høykvalitets møbelskinn fra Vitra, og er designet av Hella Jongerius. Inspirasjonen er hentet fra Charles og Ray Eames' ikoniske elefant fra 1940.
85042

vitra ball clock multi

Ball Clock, multi, fra Vitra. Designet av George Nelson i 1948. George Nelson designet flere klokker i perioden 1948-1960, hvor han lekte med skulpturelle former og skapte et forfriskende alternativ til tradisjonelle veggur. Klokkene er tilgjengelig i flere dekorative former og farger, og alle er de utstyrt med høykvalitets kvartsbevegelser. George Nelsons klokker er en del av Vitra Design Museum Collection. Ball Clock kjennetegnes av sine wirestenger og dekorative kuler i ulike farger, og er en klassiker av en klokke, et smykke til hjemmet! 1x AA-batteri inkludert.
81700

vitra ball clock natural

Ball Clock, natural, fra Vitra. Designet av George Nelson i 1948. George Nelson designet flere klokker i perioden 1948-1960, hvor han lekte med skulpturelle former og skapte et forfriskende alternativ til tradisjonelle veggur. Klokkene er tilgjengelig i flere dekorative former og farger, og alle er de utstyrt med høykvalitets kvartsbevegelser. George Nelsons klokker er en del av Vitra Design Museum Collection. Ball Clock kjennetegnes av sine wirestenger og dekorative kuler i ulike farger, og er en klassiker av en klokke, et smykke til hjemmet! 1x AA-batteri inkludert.
81699

vitra ball clock svart/messing

Ball Clock, svart/messing, fra Vitra. Designet av George Nelson i 1948. George Nelson designet flere klokker i perioden 1948-1960, hvor han lekte med skulpturelle former og skapte et forfriskende alternativ til tradisjonelle veggur. Klokkene er tilgjengelig i flere dekorative former og farger, og alle er de utstyrt med høykvalitets kvartsbevegelser. George Nelsons klokker er en del av Vitra Design Museum Collection. Ball Clock kjennetegnes av sine wirestenger og dekorative kuler i ulike farger, og er en klassiker av en klokke, et smykke til hjemmet! 1x AA-batteri inkludert.
81702
Tilbud

vitra coffee mug eyes

Coffee mug, Eyes, fra Vitra. Nyt yndlingskaffen fra dette elegante kruset, designet av interiørdesigner Alexander Girard i 1971. 
92038
Tilbud

vitra coffee mug graph

Coffee mug, Graph, fra Vitra. Nyt yndlingskaffen fra dette elegante kruset, designet av interiørdesigner Alexander Girard i 1971. 
92040