• vitra elephant musematte grå - slideshow 1

vitra elephant musematte grå

Varenummer: 92023
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Elephant musematte i grå, fra Vitra. Hella Jongerius har designet denne sjarmerende musematten i 2-lags skinn, inspirert av den kjente Eames-elefanten. 

Elephant musematte i grå, fra Vitra. Hella Jongerius har designet denne sjarmerende musematten i 2-lags skinn, inspirert av den kjente Eames-elefanten. 

Length 25 cm
Width 20 cm
Colour Grå
Material Skinn

vitra elephant musematte sort

Elephant musematte i sort, fra Vitra. Hella Jongerius har designet denne sjarmerende musematten i 2-lags skinn, inspirert av den kjente Eames-elefanten. 
92022

vitra eames elephant hvit

Eames Elephant, hvit, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur.  Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt på barnerommet. 
85012

vitra magnet dots 5pk light

Magnet Dots, light, fra Vitra. 5pk dekorative magneter i ulike, lyse farger. Hver magnet kan holde opp til 5 A4-ark.  
92026

vitra nøkkelring elephant natur

Elephant nøkkelring, natur, fra Vitra. Nøkkelringen er laget i høykvalitets møbelskinn fra Vitra, og er designet av Hella Jongerius. Inspirasjonen er hentet fra Charles og Ray Eames' ikoniske elefant fra 1940.
85041

vitra s-tidy grå

S-Tidy i grå (sky grey), fra Vitra. Sett et muntert preg på arbeidspulten med denne lekne oppbevaringen, designet av Michel Charlot. O-Tidy er laget av solid ABS-plast, og den unike formen sørger for utmerket stabilitet, slik at du kan oppbevare selv høyere objekter som for eksempel nettbrett, uten at den tipper over. Et must på kontoret!
92035