• vitra toolbox varm grå - slideshow 1
  • vitra toolbox varm grå - slideshow 2

vitra toolbox varm grå

Varenummer: 81686
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Toolbox, varm grå, fra Vitra. Designet av Arik Levy i 2010. Toolbox er en meget praktisk, allsidig og ikke minst bærbar organiseringsboks. Den har flere rominndelinger, og egner seg like godt til verktøy og kjøkkenredskaper som til baderomsartikler og kontorrekvisita. Toolbox er en del av Vitra Design Museum Collection.

Toolbox, varm grå, fra Vitra. Designet av Arik Levy i 2010. Toolbox er en meget praktisk, allsidig og ikke minst bærbar organiseringsboks. Den har flere rominndelinger, og egner seg like godt til verktøy og kjøkkenredskaper som til baderomsartikler og kontorrekvisita. Toolbox er en del av Vitra Design Museum Collection.

Length 32,7 cm
Width 16,7 cm
Height 15,6 cm
Colour Grå
Material ABS plast

vitra toolbox basic dark

Toolbox, basic dark, fra Vitra. Designet av Arik Levy i 2010. Toolbox er en meget praktisk, allsidig og ikke minst bærbar organiseringsboks. Den har flere rominndelinger, og egner seg like godt til verktøy og kjøkkenredskaper som til baderomsartikler og kontorrekvisita. Toolbox er en del av Vitra Design Museum Collection.
81684

vitra corniche hylle liten grå

Corniche hylle, liten grå, fra Vitra. Designet av Ronan og Erwan Bouroullec i 2012. Corniche hyllene oppstod fra behovet for små, spontane oppbevaringsløsninger for forskjellige småting i hjemmet.  En Corniche utgjør en ny måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes som nøkkelhylle ved ytterdøren, på badet for de enkle hverdagsting, eller som en pidestall for pyntegjenstandene i stuen. Corniche hyllene er produsert i høykvalitets plast i ulike former, størrelser og farger.
81696

vitra corniche hylle stor grå

Corniche hylle, stor grå, fra Vitra. Designet av Ronan og Erwan Bouroullec i 2012. Corniche hyllene oppstod fra behovet for små, spontane oppbevaringsløsninger for forskjellige småting i hjemmet.  En Corniche utgjør en ny måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes som nøkkelhylle ved ytterdøren, på badet for de enkle hverdagsting, eller som en pidestall for pyntegjenstandene i stuen. Corniche hyllene er produsert i høykvalitets plast i ulike former, størrelser og farger.
81698

vitra eames elephant grå

Eames Elephant, grå, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur.  Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt på barnerommet. 
83331

vitra rotary tray grå

Rotary Tray, grå, fra Vitra. Rotary Tray er en moderne oppdatering av etasjefatet, designet av Jasper Morrison I 2014. Fatet har mange bruksområder, og med sin enkle form og diskret fargetoner, passer det inn i de aller fleste interiørstiler. Bruk det til servering av frukt og snacks, til organisering av baderomsartikler eller kontorrekvisita, eller pynt det med små favorittobjekter og bruk det som et lekkert dekorfat. Den øverste delen er roterbar. 
81688