wonderworld fruktsett

Varenummer: 64053
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Flott sett med frukt, fra Wonderworld. Dette er en fin måte å lære barna mer om favorittfrukten, enten det er eple, banan, melon, kiwi eller appelsin. Her kan barna se og lære at noen frukter må deles og andre må skrelles, og med praktisk borrelås festet til hver del, er det både enkelt og morsomt å sette fruktene sammen igjen. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Flott sett med frukt, fra Wonderworld. Dette er en fin måte å lære barna mer om favorittfrukten, enten det er eple, banan, melon, kiwi eller appelsin. Her kan barna se og lære at noen frukter må deles og andre må skrelles, og med praktisk borrelås festet til hver del, er det både enkelt og morsomt å sette fruktene sammen igjen. Passer for barn fra 3 år.

Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.
Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Product nr. 64053
Length 18,5 cm
Width 5 cm
Height 15 cm
volume 5 frukt, 1 kniv
Material Gummitre/tekstil

wonderworld mini skolebuss

Mini skolebuss fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Skolebussen har sjåfør og skiltet "school bus". Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64049