NY
  • Wouf beauty bag daisy liten - slideshow 1
  • Wouf beauty bag daisy liten - slideshow 2

Wouf beauty bag daisy liten

Varenummer: 108162
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Beauty bag i liten størrelse, Daisy, fra Wouf.

Beauty bag i liten størrelse, Daisy, fra Wouf. Pakk sminke og små nødvendigheter i denne nydelige sminkevesken i vannavstøtende kanvas, dekorert med nydelige prestekrager. Et must på reisen!

Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.  

Length 18,5 cm
Width 6,5 cm
Height 9 cm
Colour Svart
Material Kanvas, metall, skinn

Wouf beauty bag bird of paradise liten

Beauty bag i liten størrelse, Bird of paradise, fra Wouf. Pakk sminke og små nødvendigheter i denne nydelige sminkevesken i vannavstøtende kanvas, dekorert med stilig blomsterprint. Et must på reisen! Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103646
NY

Wouf beauty bag black marble liten

Beauty bag i liten størrelse, Black Marble, fra Wouf.
108164

Wouf beauty bag blossom liten

Beauty bag i liten størrelse, Blossom, fra Wouf. Pakk sminke og små nødvendigheter i denne nydelige sminkevesken i vannavstøtende kanvas, dekorert med et herlig blomsterprint. Et must på reisen! Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
105805

Wouf beauty bag butterfly liten

Beauty bag i liten størrelse, Butterfly, fra Wouf. Pakk sminke og små nødvendigheter i denne nydelige sminkevesken i vannavstøtende kanvas, dekorert med skjønne sommerfugler. Et must på reisen! Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103651
NY

Wouf beauty bag hawaii liten

Beauty bag i liten størrelse, Hawaii, fra Wouf.
108160

Wouf beauty bag lily liten

Beauty bag i liten størrelse, Lily, fra Wouf. Pakk sminke og små nødvendigheter i denne nydelige sminkevesken i vannavstøtende kanvas, dekorert med nydelige, rosa liljer. Et must på reisen! Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
105807
NY

Wouf beauty bag poppy liten

Beauty bag i liten størrelse, Poppy, fra Wouf.
108163
NY

Wouf beauty bag watermelon liten

Beauty bag i liten størrelse, Watermelon, fra Wouf.
108161
NY

Wouf beauty bag daisy stor

Beauty bag i stor størrelse, Daisy, fra Wouf
108157
NY

wouf pouch daisy liten

Pouch i liten størrelse, Daisy, fra Wouf.
108152
NY

wouf pouch daisy stor

Pouch i stor størrelse, Daisy, fra Wouf.
108147