• wouf tote bag velvet amazon - slideshow 1
  • wouf tote bag velvet amazon - slideshow 2
  • wouf tote bag velvet amazon - slideshow 3

wouf tote bag velvet amazon

Varenummer: 103610
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tote bag velvet, Amazon, fra Wouf. Nydelig veske i myk fløyel, dekorert med lekre detaljer i skinn og gull. Perfekt som en romslig shoppingveske, eller for alt viktig som skal bæres hit og dit, både i hverdagen og på ferie. To gode håndtak i skinn gjør den fin å bære i hånden eller over skulderen. Vesken er utstyrt med en liten, praktisk lomme på innsiden, og trykknapper på hver side gjør at du enkelt kan endre form på vesken og gjøre den litt mindre. Vesken lukkes med trykklås. Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.

Tote bag velvet, Amazon, fra Wouf. Nydelig veske i myk fløyel, dekorert med lekre detaljer i skinn og gull. Perfekt som en romslig shoppingveske, eller for alt viktig som skal bæres hit og dit, både i hverdagen og på ferie. To gode håndtak i skinn gjør den fin å bære i hånden eller over skulderen. Vesken er utstyrt med en liten, praktisk lomme på innsiden, og trykknapper på hver side gjør at du enkelt kan endre form på vesken og gjøre den litt mindre. Vesken lukkes med trykklås.
Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.  

 

 

Length 53 cm
Width 18 cm
Height 31,5 (+håndtak 24 cm) cm
Material Fløyel, skinn, metall

wouf tote bag velvet blue palms

Tote bag velvet, Blue palms, fra Wouf. Nydelig veske i myk fløyel, dekorert med lekre detaljer i skinn og gull. Perfekt som en romslig shoppingveske, eller for alt viktig som skal bæres hit og dit, både i hverdagen og på ferie. To gode håndtak i skinn gjør den fin å bære i hånden eller over skulderen. Vesken er utstyrt med en liten, praktisk lomme på innsiden, og trykknapper på hver side gjør at du enkelt kan endre form på vesken og gjøre den litt mindre. Vesken lukkes med trykklås. Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103608

wouf tote bag velvet orchidee

Tote bag velvet, Orchidèe, fra Wouf. Nydelig veske i myk fløyel, dekorert med lekre detaljer i skinn og gull. Perfekt som en romslig shoppingveske, eller for alt viktig som skal bæres hit og dit, både i hverdagen og på ferie. To gode håndtak i skinn gjør den fin å bære i hånden eller over skulderen. Vesken er utstyrt med en liten, praktisk lomme på innsiden, og trykknapper på hver side gjør at du enkelt kan endre form på vesken og gjøre den litt mindre. Vesken lukkes med trykklås. Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103609

Wouf beauty bag butterfly liten

Beauty bag i liten størrelse, Butterfly, fra Wouf. Pakk sminke og små nødvendigheter i denne nydelige sminkevesken i vannavstøtende kanvas, dekorert med skjønne sommerfugler. Et must på reisen! Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103651

wouf night clutch velvet amazon

Night clutch velvet, Amazon, fra Wouf. Skal du ut på farten, må du ta med deg denne nydelige vesken! Den er laget av myk fløyel, og med sin gullfargede glidelås og lekre detaljer i skinn, er den virkelig et elegant tilbehør. Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103615

wouf pocket clutch velvet amazon

Pocket clutch velvet, Amazon, fra Wouf. Skal du ut på farten, må du ta med deg denne nydelige, lille vesken! Den er laget av myk fløyel, og med sin gullfargede glidelås og lekre detaljer i skinn, er den virkelig et elegant tilbehør. Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103619

Wouf pute Amazon

Pute, Amazon, fra Wouf. Nydelig pute i myk fløyel. Spanske Woufs produkter er laget i Spania og er av høy kvalitet ned til minste detalj. Samtidig tar de vare på miljøet - alle trykk er laget med økoblekk.
103623