Yamazaki

Yamazaki er et japansk merke med design – og interiørprodukter til kjøkken, bad, gang og barnerom. Produktene fra yamazaki representerer et bredt område som spenner fra moderne, interessant, humoristisk og funksjonelt.


Yamazaki produkter

Sorter etter:
Tilbud

Yamazaki skostativ rosa

Rosa skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki
84501
Tilbud

yamazaki skostativ blå

Blått skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
1058742
Tilbud

yamazaki skostativ grønn

Grønt skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
1058744
Tilbud

yamazaki skostativ gul

Gult skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82474
Tilbud

yamazaki skostativ sort

Sort skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82475