ZOOCCHINI

Amerikanske ZOOCCHINI ble grunnlagt i 2007, og siden den gang har mange fargerike karakterer sett dagens lys! ZOOCCHINI har stor kjærlighet til dyr, natur og farger, og er opptatt av å fortelle at alle er forskjellige, unike og nydelige på hver sin måte. 

Sorter etter:

zoocchini babyhåndkle m/hette henry the hippo

Babyhåndkle med hette, Henry the hippo, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for de minste, fra 0 til 18 mnd. Håndkleet er laget i 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
73753

zoocchini babyhåndkle m/hette lola the lamb

Babyhåndkle med hette, Lola the lamb, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for de minste, fra 0 til 18 mnd. Håndkleet er laget i 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
73754

zoocchini babyhåndkle m/hette pudles the duck

Babyhåndkle med hette, Pudles the duck, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for de minste, fra 0 til 18 mnd. Håndkleet er laget i 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
73752

zoocchini badevott duck

Badevott, Duck, fra Zoocchini. Gjør badingen til en lek med denne myke, morsomme badevotten. Bruk den til vasking eller som en hånddukke - eller begge deler!
76061

zoocchini badevott hippo

Badevott, Hippo, fra Zoocchini. Gjør badingen til en lek med denne myke, morsomme badevotten. Bruk den til vasking eller som en hånddukke - eller begge deler!
76062

zoocchini badevott lamb

Badevott, Lamb, fra Zoocchini. Gjør badingen til en lek med denne myke, morsomme badevotten. Bruk den til vasking eller som en hånddukke - eller begge deler!
76063

zoocchini badevott monkey

Badevott, Monkey, fra Zoocchini. Gjør badingen til en lek med denne myke, morsomme badevotten. Bruk den til vasking eller som en hånddukke - eller begge deler!
76064

zoocchini badevott piglet

Badevott, Piglet, fra Zoocchini. Gjør badingen til en lek med denne myke, morsomme badevotten. Bruk den til vasking eller som en hånddukke - eller begge deler!
76065

zoocchini håndkle m/hette bella the bunny

Håndkle med hette, Bella the bunny, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for barn fra ca. 2 - 6 år. Håndkleet har lommer til hendene, en søt liten hale, og hetten er en kul kanin med fargerike ører. Håndkleet kan like gjerne brukes til utkledning som på stranden eller på badet hjemme. Laget av 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
73756

zoocchini håndkle m/hette devin the dinosaur

Håndkle med hette, Devin the dinosaur, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for barn fra ca. 2 - 6 år. Håndkleet har lommer til hendene, ryggfinner og hale, og hetten er en kul dinosaur med tenner og det hele. Håndkleet kan like gjerne brukes til utkledning som på stranden eller på badet hjemme. Laget av 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
73757

zoocchini håndkle m/hette jamie the giraffe

Håndkle med hette, Jamie the giraffe, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for barn fra ca. 2 - 6 år. Håndkleet har lommer til hendene, hale bak, og hetten er en søt sjiraff med horn og ører. Håndkleet kan like gjerne brukes til utkledning som på stranden eller på badet hjemme. Laget av 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
76060

zoocchini håndkle m/hette sherman the shark

Håndkle med hette, Sherman the shark, fra ZOOCCHINI. Mykt og morsomt håndkle for barn fra ca. 2 - 6 år. Håndkleet har lommer til hendene, ryggfinner og hale, og hetten er en skummel hai! Håndkleet kan like gjerne brukes til utkledning som på stranden eller på badet hjemme. Laget av 100 % bomullsjersey og tåler vaskemaskin og tørketrommel.
73758